Brendiranje autobusa

brendiranje kamiona - DOGA štamparija

BRENDIRANJE AUTOBUSA

Brendiranje autobusa predstavlja jedan od puteva da se na siguran način istaknu najrazličitije reklamne poruke.

Prilikom reklamiranja uvek je bitno sredstvo koje se upotrebljava i koliko će trajati period reklame.

Prema tome, brendiranje vozila ima prednost u vidljivosti same reklame koja je, za razliku od statičnih, stalno u pokretu, prisutna uvek i svuda.

 

 

SPOLJAŠNJE I UNUTRAŠNJE BRENDIRANJE AUTOBUSA

Kada je u pitanju unutrašnje brendiranje autobusa, mogućnosti da se zapamti reklama mnogo su veće jer se posmatra duže vreme.

Različiti su načini pozicioniranja unutrašnjeg brendinga. U skladu sa time zastupljena je podna grafika, brendiranje plafona, sedišta, kao i mogućnost postavljanja stikera, voblera, postera/plakata, svetlećih reklama.

S druge strane, spoljašnje brendiranje autobusa može biti u potpunosti ili delimično, bilo da se na njemu nalaze tekstovi, logotipi, slike.

DIZAJN I ŠTAMPA AUTOBUSKE GRAFIKE

Dizajn autobuske grafike dostavljate nam na pripremu za štampu ili u konsultaciji sa našim dizajnerima možete zajedno osmisliti najprihvatljivije grafičko rešenje.

Organizovanost elemenata doprinosi boljem izgledu reklame.

Izbor materijala na kome se štampa radi mora da bude adekvatan i da odgovara nameni same grafike.

Štampa grafike na autobusima radi se na visokokvalitetnim folijama, čije karakteristike podrazumevaju da je štampa dugotrajna, UV stabilna i otporna.

Osim toga, radi se i brendiranje prozora na autobusima prozorskom folijom (one way vision folijom). To je još jedna dodatna prednost ukoliko se u obzir uzme da smanjuje UV zračenje i da pri tome ne bledi.

POSTAVLJANJE GRAFIKE NA AUTOBUSE

Nakon završenog procesa štampe, sledi montaža, odnosno lepljenje folije na autobus. To predstavlja deo posla koji obavlja naš tim stručnih saradnika, a koji se izvodi u skladu sa samim vozilom.

Montažom u našoj izvedbi pružamo garanciju kvaliteta i postojanosti folije na autobusu.

Za sve nove ideje, spremni smo da vas saslušamo i da vam izađemo u susret sa inovativnim predlozima. Možete nas kontaktirati za sve konsultacije, upite i informacije u vezi sa cenom brendiranja autobusa. 

DOGA štamparija - digitalna štampa velikih formata - Brendiranje-vozila---brendiranje-kamiona---autografika---stikeri-za-vozila---kamionske-cirade---kamionske-folije - plazma autobus