Brendiranje autobusa

BRENDIRANJE AUTOBUSA

Brendiranje autobusa predstavlja jedan od puteva da se na siguran način istaknu najrazličitije reklamne poruke.

Prilikom reklamiranja uvek je bitno sredstvo koje se upotrebljava i koliko će trajati period reklame.

Prema tome, brendiranje vozila ima prednost u vidljivosti same reklame koja je, za razliku od statičnih, stalno u pokretu, prisutna uvek i svuda.

Upravo je u tome njihov značaj — nisu pozicionirane samo na jednom mestu.

Reklama na autobusu, kao jedan od kanala komunikacije sa ciljnom grupom, utiče na podizanje svesti o postojanju vašeg brenda, proizvoda ili usluga, a samo brendiranje moguće je izvršiti ne samo sa spoljašnje nego i sa unutrašnje strane.

 

SPOLJAŠNJE I UNUTRAŠNJE BRENDIRANJE AUTOBUSA

Kada je u pitanju unutrašnje brendiranje autobusa, mogućnosti da se zapamti reklama mnogo su veće jer se posmatra duže vreme, dok traje putovanje.

Različiti su načini pozicioniranja unutrašnjeg brendinga, pa je u skladu sa time zastupljena podna grafika, brendiranje plafona, sedišta, kao i mogućnost postavljanja stikera, voblera, postera/plakata, svetlećih reklama.

Dobro sprovedena strategija brendiranja vodi ka pravom načinu u obraćanju ciljnoj grupi, pa se efektnost reklama u unutrašnjosti autobusa ostvaruje i zahvaljujući odabiru formata štampe.

S druge strane, spoljašnje brendiranje autobusa može biti u potpunosti ili delimično, bilo da se na njemu nalaze tekstovi, logotipi, slike.

Organizacija štampe koja se nalazi spolja i unutra autobusa mora biti praćena doslednošću u vizuelnom načinu predstavljanja vašeg brenda.

DIZAJN I ŠTAMPA AUTOBUSKE GRAFIKE

Dizajn autobuske grafike dostavljate nam na pripremu za štampu ili u konsultaciji sa našim dizajnerima možete zajedno osmisliti najprihvatljivije grafičko rešenje.

Organizovanost elemenata doprinosi boljem izgledu reklame.

Izbor materijala na kome se štampa radi mora da bude adekvatan i da odgovara nameni same grafike.

Štampa grafike na autobusima radi se na visokokvalitetnim folijama, čije karakteristike podrazumevaju da je štampa dugotrajna, UV stabilna i otporna.

Osim toga, radi se i brendiranje prozora na autobusima prozorskom folijom (one way vision folijom), što je još jedna dodatna prednost ukoliko se u obzir uzme da smanjuje UV zračenje i da pri tome ne bledi.

POSTAVLJANJE GRAFIKE NA AUTOBUSE

Nakon završenog procesa štampe, sledi montaža, odnosno lepljenje folije na autobus, što predstavlja deo posla koji obavlja naš tim stručnih saradnika, a koji se izvodi u skladu sa samim vozilom.

Montažom u našoj izvedbi pružamo garanciju kvaliteta i postojanosti folije na autobusu.

Za sve nove ideje, spremni smo da vas saslušamo i da vam izađemo u susret sa inovativnim predlozima, odnosno možete nas kontaktirati za sve konsultacije, upite i informacije u vezi sa cenom brendiranja autobusa. 

DOGA štamparija - digitalna štampa velikih formata - Brendiranje-vozila---brendiranje-kamiona---autografika---stikeri-za-vozila---kamionske-cirade---kamionske-folije - plazma autobus