Brendiranje automobila

DOGA štamparija - digitalna štampa velikih formata - Brendiranje-vozila---brendiranje-automobila---autografika - folija za automobile - cast folija za automobil - reklama na kolima - izrada autografike cena - brendiranje automobila zakon - brendiranje automobila beograd - reklama na automobilu

Brendiranje automobila

Brendiranje automobila je odličan način da imate pokretnu reklamu koja će prenositi Vašu poruku. Ovakav vid reklamnog oglašavanja jeste u značaju njene prisutnosti, gde god da se nalazite, biće te  izloženi stalnom uočavanju od strane potencijalnih klijenata.

Grafika na vozilima, može prekrivati samo deo automobila, u vidu logoa, teksta, ili se izrađivati za površinu celog automobila.

 

 

 DIZAJN I ŠTAMPA AUTO-GRAFIKE

Izrada auto-grafike može se raditi na osnovu dizajna koji je nastao u saradnji sa našim grafičkim dizajnerima ili nam vaše dizajnersko rešenje dostavljate na grafičku pripremu i štampu.

Rešenja koja će se naći na vašim automobilima zavise od cilja koji želite da postignete. Najčešće je to promocija.

Štampa auto-grafike, kada je u pitanju odabir materijala, radi se na foliji za automobile ― cast folija za auto-grafiku.  Nju odlikuje fleksibilnost, dugotrajna izdržljivost, UV stabilnost i vodootpornost.

Pored toga, postoji folija koja se može naći i na prozorima, i tada se koristi prozorska ― one way vision folija. Karakteristična po nemogućnosti da se sa spoljne strane vidi unutrašnjost vozila, dok se iz nje u potpunosti vidi spoljašnost, uz dovoljno propuštanje svetlosti i zaštitu od sunčeve svetlosti.

Potreba za rebrendiranjem automobila nastaje usled praćenja promena u politici poslovanja i tokova na postojećem tržištu.

Strategija brendiranja i rebrendiranja jeste u stalnom unapređenju dizajna, odnosno njegovoj modernizaciji.

Stoga, naš dizajnerski tim pruži će vam rešenja i u pogledu zahteva promene postojećeg izgleda vozila.

Brendiranje automobila najčešće je kompletirano sveukupnim vizuelnim identitetom.

MONTAŽA FOLIJE NA AUTOMOBIL

Brendiranje automobila, kao takvo, bilo da je u privatne ili poslovne svrhe, uslovljene su odabirom dobrih grafičkih rešenja, kao i kvalitetnog izbora materijala, što se završava adekvatnom montažom, odnosno lepljenjem.

Lepljenje folije na vozila vrši se sredstvima koja su adekvatna za datu namenu, kojima se pre svega dodatno osigurava postojanost.

Prilikom montaže, vodi se računa o postojanju ravnih, zakrivljenih ili udubljenih površina, čemu je namenjena upotreba cast auto-folije.

Proces lepljenja traje u zavisnosti od površine koju štampa prekriva.

Zaštita auto-grafike vrši se upotrebom folije za zaštitnu laminaciju koja čuva štampu, odnosno boju od fizičkih oštećenja. Poput grebanja, udara kamenčića, grana, i raznih vremenskih uslova, istovremeno pružajući sjaj.

Postupkom skidanja postojeće grafike, zarad postavljanja nove, ne skida se primarna boja vozila.

Cena brendiranja vozila ― cena auto-grafike uslovljena je veličinom grafike koja se postavlja (montaža folije na celo vozilo ili na pojedine delove). S tim u vezi, i u skladu sa ostalim pojedinostima vašeg upita, naši saradnici pružaju sve potrebne informacije. 

Rok izrade, priprema, štampa, montaža jesu delovi procesa kojima pružamo celokupnu uslugu u pogledu brendiranja automobila.