Brendiranje automobila

DOGA štamparija - digitalna štampa velikih formata - Brendiranje-vozila---brendiranje-automobila---autografika - folija za automobile - cast folija za automobil - reklama na kolima - izrada autografike cena - brendiranje automobila zakon - brendiranje automobila beograd - reklama na automobilu

BRENDIRANJE AUTOMOBILA

Brendiranje automobila ili auto-grafika predstavlja strategijski segment u pogledu marketinške kampanje.

Jedan od esencijalnih faktora zašto odabrati baš ovakav vid reklamnog oglašavanja jeste u značaju pokretne reklame, koja je prisutna gde god da se nalazite, čime ćete biti izloženi stalnom uočavanju od strane potencijalnih klijenata.

Grafika na vozilima, kao stalno vidljiva i eskponirana, odraz je korporativne kulture, i može prekrivati samo deo automobila, u vidu logoa, teksta, ili se izrađivati za površinu celog automobila.

Auto-reklame, kao takve, bilo da su u privatne ili poslovne svrhe, uslovljene su odabirom dobrih grafičkih rešenja, kao i kvalitetnog izbora materijala, što se završava adekvatnom montažom, odnosno lepljenjem.

 

DIZAJN I ŠTAMPA AUTO-GRAFIKE

Izrada auto-grafike može se raditi na osnovu dizajna koji je nastao u saradnji sa našim grafičkim dizajnerima ili nam vaše dizajnersko rešenje dostavljate na grafičku pripremu i štampu.

Rešenja koja će se naći na vašim automobilima zavise od cilja koji želite da postignete ― najčešće je to promocija, odnosno uspešan marketing upotpunjen kvalitetom dizajna korporpativnog identiteta.

Štampa auto-grafike, kada je u pitanju odabir materijala, radi se na foliji za automobile ― cast folija za auto-grafiku ― koju odlikuje fleksibilnost, dugotrajna izdržljivost, UV stabilnost i vodootpornost.

Pored toga, postoji folija koja se može naći i na prozorima, i tada se koristi prozorska ― one way vision folija, karakteristična po nemogućnosti da se sa spoljne strane vidi unutrašnjost vozila, dok se iz nje u potpunosti vidi, uz dovoljno propuštanje svetlosti i zaštitu od sunčeve svetlosti.

Potreba za rebrendiranjem automobila nastaje usled praćenja promena u politici poslovanja i tokova na postojećem tržištu.

Strategija brendiranja i rebrendiranja jeste u stalnom unapređenju dizajna, odnosno njegovoj modernizaciji.

Stoga, naš dizajnerski tim pruži će vam rešenja i u pogledu zahteva promene postojećeg izgleda vozila.

Usluga brendiranja automobila najčešće je kompletirana sveukupnim vizuelnim identitetom.

Kada se sprovodi brendiranje vozila, usklađenost svih elemanata doprinosi stvaranju pozitivne korporativne slike o vašem brendu, ostvaruje komunikaciju sa klijentima koja podrazumeva prvi korak ka postizanju poverenja.

LEPLJENJE AUTO-FOLIJE

Lepljenje folije na vozila vrši se sredstvima koja su adekvatna za datu namenu, kojima se pre svega dodatno osigurava postojanost.

Prilikom montaže, vodi se računa o postojanju ravnih, zakrivljenih ili udubljenih površina, čemu je namenjena upotreba cast auto-folije.

Proces lepljenja traje u zavisnosti od površine koju štampa prekriva.

Zaštita auto-grafike vrši se upotrebom folije za zaštitnu laminaciju koja čuva štampu, odnosno boju od fizičkih oštećenja, poput grebanja, udara kamenčića, grana, i raznih vremenskih uslova, istovremeno pružajući sjaj.

Postupkom skidanja postojeće grafike, zarad postavljanja nove, ne skida se primarna boja vozila.

Cena brendiranja vozila ― cena auto-grafike uslovljena je veličinom grafike koja se postavlja (montaža folije na celo vozilo ili na pojedine delove), u vezi sa čim vam, i u skladu sa ostalim pojedinostima vašeg upita, naši saradnici pružaju sve potrebne informacije. 

Rok izrade, priprema, štampa, montaža jesu delovi procesa kojima pružamo celokupnu uslugu u pogledu brendiranja automobila.