Brendiranje četvorotočkaša

DOGA štamparija - digitalna štampa velikih formata -Brendiranje-vozila---brendiranje-kvad-voyila--autografika---brendiranje-četvorotočkaša---stikeri-za-vozila - brendiranje kvada - štampa na pvc foliji - c force

 

BRENDIRANJE ČETVOROTOČKAŠA – prelepljivanje kvad vozila 

Brendiranje četvorotočkaša — kvadova ispunjava različite zahteve, pored estetske funkcije, imaju i zaštitnu, naročito zbog uslova u kojima se koriste.

Mogu se u potpunosti prelepljivati folijom za vozila. Na taj način se dobija zaštita osnovne boje, ili se na njih lepe stikeri i nalepnice, zarad dobijanja dekorativnog izgleda.

 

PREDNOST LEPLJENJA FOLIJE, STIKERA I NALEPNICA NA ČETVOROTOČKAŠE

Štampa na četvorotočkašima radi se na način da može da izdrži sve vremenske prilike i uslove. Kao što su obilazak različitih lokacija na koje ne može da se priđe drugim prevoznim sredstvima.

Moraju da izdrže zahtevne staze i puteve, vožnje po snegu, blatu, prašini, rupama, bregovima, planinama. Kao i vožnje po napuštenim stazama i šumskim putevima, kamenolomima, prelaženje preko potoka, neravnih terena, i drugih raznih prepreka.

Adekvatno postavljena folija na četvorotočkaše opstaje na svim mogućim rutama, svim tipovima terena, neprohodnim i zapuštenim, što se odnosi i na brendiranje vozila svih tipova. 

Nakon završenog dizajna i štampe, stručni montažeri pravilnim apliciranjem folija, stikera i nalepnica učiniće da dobijete željeni izgled uz garanciju kvaliteta.

Avantura na četvorotočkašima mora se osetiti. Jedan od zahteva jeste da folija sa štampom izdrži sve potrebne uslove, jer dosledni smo u tome da iskustvo koje se ne zaboravlja — upotpunjeno je kvalitetnim brendiranjem kvada.

Cena brendiranja četvorotočkaša čini odličan odnos sa kvalitetom. Uslovljena je zahtevima upita, u vezi sa kojim su vam naši saradnici na raspolaganju i odgovaraju u potrebnom roku.