Brendiranje kombija

DOGA štamparija - digitalna štampa velikih formata - Brendiranje-vozila---brendiranje kombi vozila - prelepljivanje kombija - štampa na pvc foliji - cast folija - kombi - reklama na kombiju - brendiranje kombija cena - kombi vouzilo - beograd - novi sad - cena

 

Brendiranje kombija

Brendiranje kombija predstavlja odličan način za brendiranje vozila za potrebe Vaše  firme, pa se na njemu mogu pronaći logo, slike, kao i različiti natpisi.

Bilo da je u pitanju kompletno ili samo delimično brendiranje spoljašnjosti kombija, posebna pažnja posvećuje se izboru materijala na kome se radi brendiranje.

Folije za štampu grafike koje biramo moraju biti takvog kvaliteta da ih odlikuje postojanost štampe, kao i otpornost na spoljne faktore, otpor i na različite mehaničke uticaje.

Grafika se, nakon postavljanja, štiti zaštitnom laminacijom od različitih vidova oštećenja, u vezi sa kojim dobijate sve potrebne informacije.

Folija za kombi 

Reklame za kombi vozila  značajne su i zbog mogućnosti same njene veličine, jer je uočljivija nego štampa na manjim vozilima.

Može se štampati šta god da vam je potrebno, sa našim ili vašim već pripremljenim dizajnom.

Kako od nas možete dobiti kompletno rešenje, nakon usluge štampanja, u našoj izvedbi se obavlja i montaža.

Lepljenje folije na kombi obavlja tim profesionalnih montažera, koji svojim iskustvom doprinose pravilnom i pre svega preciznom postavljanju. Što i dovodi do perfektnog izgleda same reklame.

Folija mora da prati sve neravnine.

Takođe, prilikom demontaže, odnosno kada se vrši odlepljivanje folije sa kombija, ne skida i ne oštećuje se osnovna boja.

Štampom na kombiju izdvajate Vaše vozilo od drugih, vozilo postaje primećeno na ulicama  dok je u pokretu. Na taj način, povećavate svest o postojanju vašeg brenda, proizvoda i usluga.

Profesionalni pristup i efikasnost u radu jeste cilj kome težimo prilikom ispunjavanja zahteva. Odnosno prilikom nastanka gotovog rešenja i njegove pripreme za štampu. Zatim prilikom štampe i nastanka oblika koji vam je potreban, do montaže i dobijanja krajnjeg oblika brendinga, kao i da cena brendiranja kombija bude u skladu sa vašim zahtevima.