Brendiranje motora

DOGA štamparija - digitalna štampa velikih formata - Brendiranje-vozila---brendiranje-motora---autografika---stikeri-za-vozila - 3d stikeri za motore - prelepljivanje motora - crvena šara

 

Brendiranje motora

Brendiranje motora može sasvim dovesti do promene njegovog estetskog izgleda i predstavllja odličan način da imate pokretnu reklamu.

Ne oštećuje njegovu fabričku boju, može da služi i kao zaštita osnovne podloge.

Pogodan je za postavljanje reklame, koja će biti stalno prezentovana. Na njima se mogu naći različite mogućnosti, prateći različite stilove.

 

FOLIJA ZA MOTOR 

Štampa se radi na folijama za vozila, prilagođenim za izloženost spoljnim uslovima, kao i različitim mehaničkim oštećenjima.

Može biti u obliku reklamnih nalepnica ili nalepnica za ukrašavanje, koje se rade na PVC foliji i koje mogu da sadrže logotipe, tekstove, različite motive.

Često se, umesto farbanja, vrši prelepljivanje celokupnog motora, čime se dobija originalan dizajn i funkcija zaštite.

Detalji za estetski izgled motora doprinose njegovom zapažanju, bilo da je vozilo brendirano za privatne ili poslovne svrhe.

Svakako atraktivan i jedinstven izgled doprineće njegovoj prepoznatljivosti gde god da se pojavi.

Ovakvim načinom, na sopstvenom vozilu, dobijate površinu za oglašavanje, na kojoj možete menjati grafiku kad god poželite.

Da bi se postigla njena postojanost, folija mora biti adekvatno postavljena.

LEPLJENJE FOLIJE, STIKERA I NALEPNICA NA MOTORE

Lepljenje folije na motor podrazumeva pravilno apliciranje, i s obzirom na zakrivljene površine ne sme doći do boranja, odlepljivanja, povlačenja, prilikom čega je značajan faktor i kvalitet upotrebljene folije.

Kao takve, pružaju mogućnost njenog čestog i jednostavnog menjanja, što dovodi do spomenute mogućnosti menjanje izgleda motora.

Folija za motore koja se lepi, kao i stikeri i nalepnice, poseduju otpornost na vremenske uslove, poput vode i sunca, dok su pogodne za najrazličitija rešenja — različite stilove i dizajn, u formi različitih natpisa, motiva, oblika.

Dodatna zaštita omogućena je laminacijom za zaštitu štampe, čime se produžava garancija i kvalitet postojanosti kada se radi brendiranje vozila

Zapaženost motora postaje veća usled efektne, autentične grafike, što se značajno postiže originalnim nalepnicama i prelepljivanjem, u vezi sa kojim vam naš tim stoji na raspolaganju — da zajedno realizujemo sve procese od početnih ideja do finalnog rešenja.

Cena brendiranja motora, uz sve navedene prednosti, čini još jedan razlog zašto je čest odabir bilo da je u pitanju celokupno prelepljivanje ili postavljanje stikera i nalepnica.