Nalepnice za auto

DOGA štamparija - digitalna štampa velikih formata -Brendiranje-vozila---brendiranje-automobila---autografika---brendiranje-kamiona---stikeri-za-vozila---nalepnice-za-vozila - smešna nalepnica - stiker za kola - ispis na autu - nalepnica za kola - automobil - stiker za kola

 

STIKERI I NALEPNICE ZA VOZILA

Nalepnice za auto, odnosno stikeri ili nalepnice za vozila prepoznatljivi su po svojoj estetskoj i praktičnoj funkciji.

Čine idealan način da se prenese željena poruka. Kao reklama koja se svakodnevno viđa, odlični su za upotrebu u svrhu brendiranja, bilo za različite vidove označavanja ili kao personalizovane nalepnice.

Reklamne nalepnice za automobile imaju veliki doprinos kada je u pitanju privlačenje pažnje ciljne grupe.

IZRADA NALEPNICA I STIKERA ZA VOZILA – NALEPNICE ZA VOZILA PO ŽELJI

Štampa auto-stikera i auto-nalepnica, koja može biti mat, polusjajna i sjajna, zahvaljujući zaštitnoj foliji, otporna je na razna fizička oštećenja. Kao što su udari kamenčića, grančica, kao i na sve vrste vremenskih uslova, različite temperature, UV zračenja, razna hemijska sredstva, i slično.

Sve što je potrebno jeste da se našem timu javite sa pripremljenim grafičkim rešenjem, ili ukoliko ga nemate, naši grafički dizajneri sve vaše zamisli za nalepnice za auto pretvoriće u željenu formu.

Kada je u pitanju njihov oblik, njime niste uslovljeni, već mogu biti izrađeni u onom koji vam je potreban.

Izrada 3D stikera za auto po želji, uz kvalitet izrade i originalno idejno rešenje, doprineće estetskom i reklamnom izgledu vašeg vozila.

Priprema površine vozila za postavljanje stikera i nalepnica radi se u skladu sa upustvom koje dobijate. Nakon njihovog uklanjanja ne dolazi do oštećenja osnovne boje i ne ostaju tragovi prethodno zalepljenih.

Još jedna prednost ovakvog odabira za brendiranje vozila jeste u dobijanju pokretne reklame.

Primeri:

MAGNETNI STIKERI ZA VOZILA

Stikeri za vozila mogu biti i magnetni, u zavisnosti od toga šta se želi postići. Samim procesom štampe stikera i nalepnica i njihovim postavljanjem na vozilo nastojimo da ispunimo sve standarde kvaliteta usluga, kao i upotrebom najnovijih tehnika štampe i savremenih mašina i opreme.

Različit spektar mogućnosti u pogledu njihovog dizajna i štampe jeste samo jedna od prednosti.

Kvalitet predstavlja ono što mora da bude ispoštovano prilikom njihove izrade kako bi i nakon određenog vremena zadržali prvobitan izgled i sjaj.

Jedinstvenim rešenjem izgleda stikera i nalepnica za vozila, uz praćenje inovacija i vizuelnog identiteta, postiže se prepoznatljivost vašeg brenda, u čijem procesu uvek rado učestvuje naš tim profesionalnih saradnika, od prijema vaših zahteva, pa sve do njihove konačne forme. 

Cena nalepnica i stikera formira se u zavisnosti od dimenzija i količine naručenih, u vezi sa kojom informacije dobijate od našeg tima.