Nalepnice za auto

DOGA štamparija - digitalna štampa velikih formata -Brendiranje-vozila---brendiranje-automobila---autografika---brendiranje-kamiona---stikeri-za-vozila---nalepnice-za-vozila - smešna nalepnica - stiker za kola - ispis na autu - nalepnica za kola - automobil - stiker za kola

 

NALEPNICE ZA AUTO

Nalepnice za auto, odnosno stikeri ili nalepnice za vozila prepoznatljivi su po svojoj estetskoj i praktičnoj funkciji.

Predstavljuju idealan način promocije. Reklamne nalepnice  ne moraju biti samo promotivnog i informativnog karaktera već mogu imati samo I dekorativnu funkciju.

 STIKERI ZA AUTO

Stikeri za auto se izrađuju od najkvalitetnije PVC folije I Zahvaljujući njoj  stikeri za kola su , otporni  na razna fizička oštećenja. Kao što su udari kamenčića, grančica, kao i na sve vrste vremenskih uslova, različite temperature, UV zračenja, razna hemijska sredstva, i slično.

Štampa auto nalepnice može biti mat, polusjajna i sjajna. Kada govorimo o njihovom obliku, njime niste uslovljeni, već mogu biti izrađeni u onom koji vam je potreban.

Izrada stikera za auto po želji, uz kvalitet izrade i originalno idejno rešenje, doprineće estetskom i reklamnom izgledu vašeg vozila.

Priprema površine vozila za postavljanje stikera i nalepnica radi se u skladu sa upustvom koje dobijate. Nakon njihovog uklanjanja ne dolazi do oštećenja osnovne boje i ne ostaju tragovi prethodno zalepljenih.

Još jedna prednost ovakvog odabira za brendiranje vozila jeste u dobijanju pokretne reklame.

Primeri:

NALEPNICA ZA AUTO CENA

Cena nalepnice za auto varira od mnogih faktora. Ukoliko je bitno da to bude kvalitetna nalepnica za auto cena će biti viša od nekvalitetnih koje se često nalaze po tržištu. 

Nalepnice za automobile cene takođe mogu varirati od vrste auto folije. Ukoliko želite nalepnice za auto po zelji, prema specifičnom dizajnu, obliku kod nas ćete dobiti najpovoljniju cenu. 

REKLAMNE NALEPNICE ZA AUTOMOBILE

Reklamne nalepnice za automobile vrlo često možemo videti po ulicama gradova. Oni predstavljaju svojevrsnu pokretnu reklamu. 

Stikeri za auto i stikeri za vozila mogu biti i magnetni, u zavisnosti od toga šta se želi postići. Samim procesom štampe stikera i nalepnica i njihovim postavljanjem na vozilo nastojimo da ispunimo sve standarde kvaliteta usluga, kao i upotrebom najnovijih tehnika štampe i savremenih mašina i opreme.

Različit spektar mogućnosti u pogledu njihovog dizajna i štampe jeste samo jedna od prednosti.

Kvalitet nalepnice za auto predstavlja ono što mora da bude ispoštovano prilikom njihove izrade kako bi i nakon određenog vremena zadržali prvobitan izgled i sjaj.. 

Cena nalepnica i stikera formira se u zavisnosti od dimenzija i količine naručenih, u vezi sa kojom informacije dobijate od našeg tima.