Nalepnice za auto

DOGA štamparija - digitalna štampa velikih formata -Brendiranje-vozila---brendiranje-automobila---autografika---brendiranje-kamiona---stikeri-za-vozila---nalepnice-za-vozila - smešna nalepnica - stiker za kola - ispis na autu - nalepnica za kola - automobil - stiker za kola

 

NALEPNICE ZA AUTO

Nalepnice za auto, odnosno stikeri ili nalepnice za vozila prepoznatljivi su po svojoj estetskoj i praktičnoj funkciji.

Čine idealan način da se prenese željena poruka. Kao reklamne nalepnice za automobile koje se svakodnevno viđaju, odlične su za upotrebu u svrhu brendiranja automobila.

Stikeri za auto bilo za različite vidove označavanja ili kao personalizovane nalepnice čine vaš automobil pokretnom atrakcijom. 

Reklamne nalepnice za automobile imaju veliki doprinos kada je u pitanju privlačenje pažnje ciljne grupe.

 STIKERI ZA AUTO

Štampa auto nalepnice može biti mat, polusjajna i sjajna.

Zahvaljujući zaštitnoj foliji nalepnice za kola, otporna je na razna fizička oštećenja. Kao što su udari kamenčića, grančica, kao i na sve vrste vremenskih uslova, različite temperature, UV zračenja, razna hemijska sredstva, i slično.

Sve što je potrebno kada je u pitanju izrada nalepnica za kola jeste da se našem timu javite sa pripremljenim grafičkim rešenjem. Ukoliko ga nemate, naši grafički dizajneri sve vaše zamisli nalepnice za auto po zelji, pretvoriće u željenu formu.

Kada je u pitanju njihov oblik, njime niste uslovljeni, već mogu biti izrađeni u onom koji vam je potreban.

Izrada stikera za auto po želji, uz kvalitet izrade i originalno idejno rešenje, doprineće estetskom i reklamnom izgledu vašeg vozila.

Priprema površine vozila za postavljanje stikera i nalepnica radi se u skladu sa upustvom koje dobijate. Nakon njihovog uklanjanja ne dolazi do oštećenja osnovne boje i ne ostaju tragovi prethodno zalepljenih.

Još jedna prednost ovakvog odabira za brendiranje vozila jeste u dobijanju pokretne reklame.

Primeri:

NALEPNICA ZA AUTO CENA

Cena nalepnice za auto varira od mnogih faktora. Ukoliko je bitno da to bude kvalitetna nalepnica za auto cena će biti viša od nekvalitetnih koje se često nalaze po tržištu. 

Nalepnice za automobile cene takođe mogu varirati od vrste auto folije. Ukoliko želite nalepnice za auto po zelji, prema specifičnom dizajnu, obliku kod nas ćete dobiti najpovoljniju cenu. 

REKLAMNE NALEPNICE ZA AUTOMOBILE

Reklamne nalepnice za automobile vrlo često možemo videti po ulicama gradova. Oni predstavljaju svojevrsnu pokretnu reklamu. 

Stikeri za auto i stikeri za vozila mogu biti i magnetni, u zavisnosti od toga šta se želi postići. Samim procesom štampe stikera i nalepnica i njihovim postavljanjem na vozilo nastojimo da ispunimo sve standarde kvaliteta usluga, kao i upotrebom najnovijih tehnika štampe i savremenih mašina i opreme.

Različit spektar mogućnosti u pogledu njihovog dizajna i štampe jeste samo jedna od prednosti.

Kvalitet nalepnice za auto predstavlja ono što mora da bude ispoštovano prilikom njihove izrade kako bi i nakon određenog vremena zadržali prvobitan izgled i sjaj.

Jedinstvenim rešenjem izgleda stikera i nalepnice za kola, uz praćenje inovacija i vizuelnog identiteta, postiže se prepoznatljivost vašeg brenda, u čijem procesu uvek rado učestvuje naš tim profesionalnih saradnika, od prijema vaših zahteva, pa sve do njihove konačne forme. 

Cena nalepnica i stikera formira se u zavisnosti od dimenzija i količine naručenih, u vezi sa kojom informacije dobijate od našeg tima.