Rupičasta folija – one way vision – za vozila

RUPIČASTA — ONE WAY VISION — FOLIJA ZA VOZILA

Auto-folije za stakla imaju sve veću primenu. Među njima je i rupičasta, perforirana folija za vozila pomoću koje brendirate prozor vozila tako da ne može ništa da se vidi kada se sa spoljne strane gleda u njegovu unutrašnjost, dok se iz unutrašnjosti vidi čitava spoljašnjost.

Prema tome, uz propuštanje svetlosti, na foliji se sa spoljne strane vidi jedino grafika koja se na njoj nalazi.

Digitalna štampa na one way vision foliji radi se u punom koloru, dok su njene specifikacije takve da se ogledaju u otpornosti na različite spoljašnje uslove, na UV zračenje, pri čemu sama štampa ne bledi, ne puca, ne spira se i ne odlepljuje.

GRAFIKA NA PROZORIMA VOZILA (štampa na rupičastoj foliji za stakla)

Prozorska grafika na vozilima predstavlja mogućnost isticanja različitih reklamnih kampanja, kao jedan od načina marketinga koji je prihvatljivo rešenje zbog svoje stalne prisutnosti, kao i cene rupičaste folije za vozila. 

Pored toga pruža vizuelni izgled i zaštitu od sunca, bilo da su u pitanju vozila javnog prevoza, ili privatni automobili.

Reklama na one way vision foliji može imati različita grafička rešenja, od različitih motiva, slika, do logotipa.

Lepljenje rupičaste — one way vision — folije na vozila predstavlja deo posla kome doprinosi naš tim profesionalnih montažera.

Tek pravilnim postavljanjem može se dobiti očekivani izgled reklame za brendiranje vozila

Njena struktura omogućava lakše lepljenje, dok zaštitni sloj produžava vek trajanja, i uz to nema oštećenja podloge prilikom uklanjanja.

DOGA štamparija - digitalna štampa velikih formata - Brendiranje-vozila---brendiranje-automobila - brendiranje kombi vozila - rupičasta folija za zadnja stakla - rupičasta folija za bočna stakla na vozilu - providna folija