Stikeri i nalepnice za vozila

 

STIKERI I NALEPNICE ZA VOZILA

Stikeri i nalepnice za vozila prepoznatljivi su po svojoj estetskoj i praktičnoj funkciji.

Čine idealan način da se prenese željena poruka, i kao reklama koja se svakodnevno viđa, odlični su za upotrebu u svrhu brendiranja, bilo za različite vidove označavanja ili kao personalizovane nalepnice.

Upotreba u svrhu reklame ima veliki doprinos kada je u pitanju privlačenje pažnje ciljne grupe.

Štampa auto-stikera i auto-nalepnica, koja može biti mat, polusjajna i sjajna, zahvaljujući zaštitnoj foliji, otporna je na razna fizička oštećenja, kao što su udari kamenčića, grančica, kao i na sve vrste vremenskih uslova, različite temperature, UV zračenja, razna hemijska sredstva, i slično.

Sve što je potrebno jeste da se našem timu javite sa pripremljenim grafičkim rešenjem, ili ukoliko ga nemate, naši grafički dizajneri sve vaše zamisli pretvoriće u željenu formu.

Kada je u pitanju njihov oblik, njime niste uslovljeni, već mogu biti izrađeni u onom koji vam je potreban.

Priprema površine vozila za postavljanje stikera i nalepnica radi se u skladu sa upustvom koje dobijate. Nakon njihovog uklanjanja ne dolazi do oštećenja osnovne boje i ne ostaju tragovi prethodno zalepljenih.

Još jedna prednost ovakvog odabira za brendiranje vozila jeste što je moguće da se odlepe i zalepe više od jednog puta.

MAGNETNI STIKERI ZA VOZILA

Stikeri za vozila mogu biti i magnetni, u zavisnosti od toga šta se želi postići. Samim procesom štampe stikera i nalepnica i njihovim postavljanjem na vozilo nastojimo da ispunimo sve standarde kvaliteta usluga, kao i upotrebom najnovijih tehnika štampe i savremenih mašina i opreme.

Različit spektar mogućnosti u pogledu njihovog dizajna i štampe jeste samo jedna od prednosti.

Kvalitet predstavlja ono što mora da bude ispoštovano prilikom njihove izrade kako bi i nakon određenog vremena zadržali prvobitan izgled i sjaj.

Jedinstvenim rešenjem izgleda stikera i nalepnica za vozila, uz praćenje inovacija i vizuelnog identiteta, postiže se prepoznatljivost vašeg brenda, u čijem procesu uvek rado učestvuje naš tim profesionalnih saradnika, od prijema vaših zahteva, pa sve do njihove konačne forme.