Digitalna štampa na prozorskoj one way vision foliji

DIGITALNA ŠTAMPA NA PROZORSKOJ ONE WAY VISION – FOLIJI

Digitalna štampa na prozorskoj foliji  – one way vision foliji – prisutna je gotovo u svim objektima u kojima se akcenat stavlja na kvalitet brendiranja staklenih površina.

Namenjena za staklene površine, pogodna je za izloge, tržne centre, radne prostore – kancelarije, vozila koja se koriste u privatne ili poslovne svrhe, stambene objekte. Date površine, koje su stalno izložene pogledu drugih, idealan su način za postavljanje prozorske folije sa reklamnom grafikom, odnosno za digitalnu štampu velikog formata.

Reklama na prozorskoj foliji radi se u punom koloru, pri čemu kvalitet folije u kombinaciji sa kvalitetnom štampom omogućava postojanost same grafike.

Karakteristika folija za prozore jeste u propuštanju svetlosti samo sa jedne strane, odnosno spolja se može videti samo štampa, ne i unutrašnjost prostora, dok oni koji se nalaze unutar prostorija, vide spoljašnjost.

Brendiranjem staklenih površina one way vision folijom smanjuje se UV zračenje, dok sama štampa ne bledi.

Površina na koju se lepi prethodno mora biti adekvatno očišćena i pripremljena.

Sve konsultacije kada su u pitanju dizajn, priprema, štampa, kao i usluge same montaže, dobijate od našeg tima saradnika – od prijema vašeg zahteva do postavljanja finalnog proizvoda.

Uklanjanje postojeće i apliciranje nove grafike obavlja se jednostavno, bez oštećenja osnovne podloge.

PROZORSKA ONE WAY VISION – FOLIJA

Prozorska folija, one way vision ili rupičasta folija, jeste samolepljiva PVC folija namenjena za staklene površine.

Pogodna za različita dizajnerska rešenja, propušta svetlost samo sa jedne strane, tako da možete da gledate van objekta u kom se nalazite, dok prolaznici ne mogu da vide unutrašnjost vašeg prostora, već samo datu reklamu.

Odlikuje je velika izdržljivost i, ukoliko se njena montaža obavi na pravilan način, može trajati veoma dugo.

Štampa na foliji radi se veoma pažljivo, uz prethodnu pripremu za štampu, a uz pomoć dizajnera, zajedničkih rešenja, u cilju dobijanja željenog i kvalitetnog izgleda vaše reklame.

Pored spomenutih prednosti, one se ogledaju i u otpornosti na spoljašnje, vremenske uslove, štampa se ne spira i ne bledi, a smanjuje i UV zračenje.

Kao rupičasta folija za stakla, omogućava da se spolja vidi samo izgled folije, a unutra sve što se dešava sa spoljne strane, zbog čega je, pored svih prednosti, često birano rešenje kada je u pitanju prozorska grafika.

RUPIČASTA FOLIJA ZA STAKLA – LEPLJENJE

Montaža one way vision folije obavlja se u saradnji sa našim profesionalnim timom montažera, koji su obučeni za celokupan proces posla.

Adekvatnim lepljenjem grafike na prozore budite sigurni da dobijate kvalitetan način reklamiranja, odnosno brendinga.

Spremni smo da saslušamo i prihvatimo sve vaše zahteve, i da kroz sve procese rada zajedno stignemo do procesa montaže.

Postavljena folija lako i brzo se uklanja, i postavlja nova.