Digitalna štampa na Citylight papiru

DIGITALNA ŠTAMPA NA CITYLIGHT PAPIRU

Digitalna štampa citylight postera i svetlećih reklama radi se na rol materijalu – citylight papiru – koji poseduje maksimalnu izdržljivost u pogledu oštećenja i uticaja od UV zraka, vode, vlage.

Grafika i odabir materijala pružaju mogućnost osvetljenosti, čime su sve pojedinosti usklađene sa potrebnim vizuelnim izgledom, koji treba da privuče pažnju velikog broja ciljane publike.

Citylight papir koristi se kada je za reklamno oglašavanje potrebno pozadinsko osvetljenje. Pre svega kada je u pitanju štampa citylight postera i rotacione svetleće reklame. Upotreba ovakvog rol materijala pojačava stepen uticaja da digitalna štampa velikog formata bude primećena od strane prolaznika.

Primena ovakve vrste papira ogleda se u spoljnoj upotrebi, ali se može koristiti i za reklame predviđene za zatvorene prostore. Ukoliko nemate pripremljen dizajn za vaš poster, dostupni smo vam za sve potrebne konsultacije. Kao i za grafički izgled citylight papira.

Prednosti koju pruža citylight papir su maksimalna spoljašnja izdržljivost, visoka UV stabilnost, vodootpornost i zaštita od vlage.  Isto tako mogućnosti oštećenja i izbleđivanja su minimalne, odlična prilagođenost štampi, visok nivo beline, oštrina i transparentnost štampe.

Uz takve karakteristike, digitalna štampa citylight papira i CNC sečenje doprinosi se vizuelnom izgledu postera koji su pozicionirani uz prolaznike. Poseduje odličnu refleksiju sa pozadinskim osvetljenjem, pa sveukupno dolazi do izražaja uz pravilno sprovedenu montažu.

Citylight posteri predstavljaju veoma popularan oblik reklamiranja. Pozicioniraju se na mestima kao što su štajališta javnog prevoza ili su samostojeći pozicionirani na atraktivnim lokacijama.

Danas se vodi računa i da papir spada u grupu onih materijala koji nisu štetni za okolinu. Pa sa razlogom naši klijenti i mi ovakvoj vrsti papira dajemo veliku prednost, pored efektnosti koja se njime postiže, a koja doprinosi da vizuelna komunikacija bude kompletna.