Štampa na aki light-u

DIGITALNA ŠTAMPA NA AKILIGHT-U

Aki light predstavlja vrstu materijala koja se najčešće upotrebljava za kratkotrajne promocije i oglašavanja, za efektno predstavljanje brendova, proizvoda i usluga.

Kratkotrajna upotreba se preporučuje zbog meke strukture, koja doprinosi samom izgledu reklame. Proizvodi sa štampom na aki light-u ističu se vizuelnim izgledom, pa su pogodni za brendiranje senzormatika i paletnih obloga koji se postavljaju u različite prodajne objekte.

Pločasti materijali, uz mogućnost digitalne štampe i sa kvalitetnim dizajnerskim rešenjima, predstavljaju idealan izbor za dobijanje reklamnih formata.

Njegova dugogodišnja upotreba pružila nam je prednost da se upoznamo sa svim mogućnostima i karakteristikama u pogledu primene, čime možemo da ispunimo sve vaše zahteve u potrebnom vremenskom roku.

Grafičko rešenje i montaža proizvoda od aki light-a čine deo procesa naše usluge. Pravilnim postavljanjem pružamo vam garanciju u pogledu kvaliteta, kao i neograničenost u pogledu dimenzija i CNC oblikovanja.

Akilight sa štampom poznat je po svojoj upotrebnoj vrednosti za događaje koji vremenski ne traju dugo.

Njegova upotreba nije predviđena na duži vremenski period jer sam materijal ne poseduje tvrdu strukturu, već ga odlikuje izrazita mekoća. Uz to, upotrebljava se i najčešće je preporučljiv je za unutrašnji vid reklamiranja.

Prilikom promocija i oglašavanja, doprinosi efektnom predstavljanju brendova, proizvoda i usluga.

Proizvodi, reklame od akilight materijala ističu se svojim vizuelnim izgledom, naročito kada je dizajnersko rešenje upotpunjeno kvalitetom štampe.

Brendiranje akilight-om pogodno je za proizvode koji imaju reklamnu/promotivnu svrhu i koji se postavljaju u radnjama različitih namena

Digitalna štampa velikog formata na akilight-u i njegova primena učinili su da postanemo prepoznatljivi po zadovoljstvu uspešnih klijenata koji su se odlučili upravo za njegovo korišćenje, kao i za naše usluge pri njegovoj upotrebi.

To nam je pružilo mogućnost da ispunjavamo sve vaše zahteve i da vam izlazimo u susret pri razumevanju u pogledu rokova.