Digitalna štampa na backlit filmu – folija koja se prosvetljava

BACKLIT FILM

Backlit film predstavlja poliestersku foliju koja se primenjuje kada je potrebno da se reklamno oglašavanje prosvetljava, pa se na taj način postiže atraktivnost izgleda same reklame. Poliesterska folija se uglavnom koristi za print svetlećih dipleja. 

Višegodišnji rad sa najkvalitetnijim vrstama materijala doprineo nam je u mogućnosti usavršavanja i izradi reklama po najvišem kvalitetu.

Takvom upotrebom visokokvalitetnih materijala i savremenih alata za rad, došli smo i do raznih primena backlight filma. Izrada backlight filma posebno prednjači i u tome što može biti bez upotrebe PVC.

Digitalna štampa velikog formata na backlit filmu pruža visoku rezoluciju slike, sa postojanim bojama.

S obzirom na to da je površina mat, odsjaj je maksimalno smanjen, a osvetljenost reklame je svuda podjednaka zahvaljujući mogućnosti prosvetljavanja.

Kako poseduje zaštitni sloj, zaštićene su od ogrebotina, čime nije potrebna zaštitna laminacija.

Upotreba backlit materijala pogodno je rešenje za reklamno oglašavanje, za osvetljene displeje, kada je u pitanju sajamska i izložbena grafika, plakati, za pozadinske aplikacije, kao što su modne slike. Dodatna prednost jeste mogućnost CNC oblikovanja.

Posvećenošću oko izbora materijala garantujemo vam najbolji kvalitet štampe, dizajna i montaže, dok proizvodi od backlita ostvaruju sjajan efekat na ciljanu publiku, i uvek su rado preporučeni kada želite da dobijete kvalitet i inovativnost.

DOGA štamparija - digitalna štampa velikih formata - vrhunska štampa velikih formata - digitalna štampa na pvc foliji - backlite film - svetleći displej - svetleće reklame