Baner folija

BANER FOLIJA

Baner – rastegljiva PVC folija koju odlikuje izuzetna fleksibilnost i pogodnost za digitalnu štampu.

Dizajnirana, pre svega, za cerade, banere, tende, trake, suncobrane, i mnoge druge savitljive natpise i površine, ali i za grafiku predviđenu za fasade i dekoraciju.

Digitalna štampa velikog formata, oblikovanje i sečenje baner folije, uz nepromenjenost pri različitim uslovima, jesu razlog njenog odabira. Dostupnost boja jeste još jedna pogodnost jer je raspoloživa u velikom spektru nijansi, sa svilenkastom mat površinom.

Katovana baner folija idealno je rešenje kada su u pitanju natpisi na kamionskim ceradama. Pisanje na ceradi PVC slovima (folijom) pruža mogućnost natpisa po želji, koji mogu biti i u vidu dekoracije cerade.

Prilagodljivost PVC folije jeste karakteristika koju posebno ističemo jer se, zahvaljujući njoj, može aplicirati na različite površine, uz izuzetnu postojanost.

Ukoliko nemate pripremljenu grafiku, pružamo vam mogućnost izrade brojnih vizuelnih rešenja, odnosno dizajna, kao i njeno lepljenje.

Montaža baner folije nije teška i komplikovana, veoma se lako montira i demontira, odnosno lepi i odlepljuje, a da pri tome ne ostavlja tragove. U saradnji sa našim timom dobijate sve potrebne informacije u vezi sa pripremom površine, postupkom i načinom lepljenja.

Materijali iz rolne upotrebljavaju se za različite vidove reklamne grafike. Imaju široku upotrebnu vrednost, poznatu po brojnim prednostima i karakteristikama, koje proizvodima sa štampom pružaju visok kvalitet.

Stoga i baner folija sa štampom spada u grupu PVC materijala koje odlikuje visoka postojanost na različitim vremenskim uslovima, što je pokazatelj dobrog kvaliteta materijala, kao i postojanosti štampe. Cena baner folije takođe je razlog zašto je čest odabir upravo na datoj vrsti materijala.