Folija za zaštitnu laminaciju – clear folija – providna PVC folija

FOLIJA ZA ZAŠTITNU LAMINACIJU

Kako bi vek trajanja grafike zalepljene na određenim površinama bio duži, preporučljivo je da se zaštiti od različitih fizičkih uticaja i mehaničkih oštećenja. Za takvu zaštitu štampe, pogodna je providna PVC folija za zaštitnu laminaciju.

Folija za zaštitnu laminaciju – samolepljiva folija koja štiti aplikacije od različitih vidova oštećenja – predstavlja dopunu folijama, koju odlikuje visoka providnost i visok sjaj površine.

Laminacijskom zaštitom (providne boje) štite se površine od izloženosti spoljnim ili unutrašnjim faktorima.

Prema tome, pruža potrebnu zaštitu površina brendiranih PVC folijom, bilo da se njena montaža radi na vozilima, zidovima, podovima, staklenim površinama, štiteći ih od grebanja, različitih vidova oštećenja, habanja, od najrazličitijih uticaja. Na taj način štiti i foliju i osnovnu boju, dok se može i CNC oblikovati

Zašto i na koji način je upotreba folije za laminaciju preporučljiva najbolje će vam objasniti naši iskusni i obučeni tim saradnika, u zavisnosti šta postižete datom folijom, koja je namena proizvoda na koji se postavlja, koji vek trajanja vam je potreban.

Digitalna štampa velikog formata uz zaštitnu laminaciju može trajati bez oštećenja i time se produžiti njen vek trajanja. Time vam pružamo garanciju u pogledu dugotrajnosti, čemu je prilagođena cena folija za zaštitnu laminaciju.