Digitalna štampa na elektrostatičkoj foliji

ELEKTROSTATIČKA FOLIJA

Elektrostatička folija predstavlja vrstu monomerne PVC folije karakteristične po tome što ne sadrži lepak, već se njeno apliciranje vrši na osnovu statičkog elektriciteta.

Namenjena je za postavljanje na staklo, odnosno na glatke površine, s tim da se može aplicirati i na plastiku i metal. Dostupna u debljini od 150 mikrona, najčešće se primenjuje za kratkoročna oglašavanja, a naš dizajnerski tim pomoći će vam da se postigne željeni dizajn

Štampa na elektrostatičkoj foliji odlikuje se visokim kvalitetom, dok je karakteriše odličan nivo stabilnosti, kao i mogućnost za povećanjem osvetljenosti slike.

CNC sečenje predstavlja dodatnu prednost koje se može obavljati u skladu sa svakim zahtevom. Montaža/demontaža folije predstavlja jednostavan proces – lepljenje se vrši elektrostatičkim privlačenjem, uz pomoć vode, što se obavlja u skladu sa upustvima.

Elektrostatička folija se može upotrebiti više puta, pa je moguće njeno premeštanje sa jedne površine na drugu.

Poznata kao folija koja se ne lepi, pogodna kada je u pitanju digitalna štampa velikih formata i za oblikovanje, uz prednost datog načina postavljanja, predstavlja idealan izbor kada je u pitanju reklamiranje na glatkim površinama.