Digitalna štampa na kater foliji – cutter folija

KATER FOLIJE

Kater folije predstavljaju samolepljive PVC folije namenjene katovanju za različite natpise.

Poznato “ispisivanje” kater folijama pruža efektan gotov proizvod, uz pogodnost postavljanja na različite površine – ravne, hrapave, talasaste, duboko užlebljene.

Prednosti cutter folije se ogledaju i u dugom trajanju na otvorenom prostoru, neprozirnosti, odličnoj otpornosti na hemikalije, nemenjanju boje prilikom UV zračenja, dimenzionalnoj stabilnosti, brzoj i lakoj obradi sečenja i kod manjih slova i detalja.

Dobijanje potrebnog oblika – isecanje na kateru obavlja se precizno i bez ograničenja u pogledu oblikovanja.

Katovanje PVC folije omogućava dobijanje samolepljivih nalepnica u najrazličitijim oblicima.

Posebno se koriste za postavljanje radnog vremena i logotipa na vratima radnji, izlozima (cut folija za izloge), obeležavanje prodajnih mesta, za svetleće reklame, znakove, promocione table i postere, izložbene štandove, za brendiranje vozila, dekoraciju prostora, i slično. 

Primenjive za unutrašnju i spoljnu grafiku, pogodne kada je u pitanju digitalna štampa velikog formata, kater folije prisutne su gotovo svuda.

Višegodišnje primena doprinela nam je sticanju iskustva u pogledu dizajna,  štampe, kada je u pitanju katersko isecanje folije, kao i montaža kater folije, čime vam pružamo sveukupan proces kada je u pitanju brendiranje kater folijama.