Digitalna štampa na ogledalo foliji

OGLEDALO FOLIJA

Ogledalo folija jeste PVC folija pogodna za izradu većih aplikacija i sečenih slova, kao i za njihovo postavljanje na ravne površine.

Visokoreflektujuća i samolepljiva folija koju odlikuje ogledalo efekat visokog kvaliteta čija je značajna prednost u pogledu visoke otpornosti na grebanje, čime se omogućava dugoročnija postojanost, a uz odgovarajući dizajn, i željeni efekat.

Značajna je i za dekorativnu primenu za konstrukcije sajamskih štandova, za dekoraciju enterijera, vizuelnih reklamnih proizvoda. Digitalna štampa velikog formata čini da prostor izgleda svetliji i veći, što je posebna prednost u pogledu brendiranja poslovnih prostorija.

Karakteristike i prednosti korišćenja ogledalo folije jesu u tome što je efekat ogledala dugoročan, prisutan sa obe strane, poseduje visoki sjaj, reflektivnost, izuzetno je otporna na grebanje, pa se iz tog razloga može stavljati bez zaštitne laminacije, dok je jednostavna za CNC sečenje, kao i za održavanje.

Montaža ogledalo folije bilo kojih dimenzija za naše profesionalne montažere ne predstavlja komplikaciju, već domen posla koji nastoje da obave u skladu sa vašim zahtevima.