Folija za tablu za pisanje – piši-briši folija

FOLIJA ZA TABLU ZA PISANJE – KREDA FOLIJA I PIŠI-BRIŠI FOLIJA

Digitana štampa velikog formata u svetu marketing oglašavanja pruža sve više načina kako da predstavite vaše poslovanje, i samim time mogućnosti da vas uoče potencijalni klijenti.

U korak sa tim, na tržištu se pojavljuje sve više inovativnih materijala koji se upotrebljavaju u izradi proizvoda kada je u pitanju reklamna industrija, poput folije za tablu za pisanje koja može biti kreda folija i piši-briši folija.

Piši-briši kreda folija najviše je zastupljena na mestima gde se često menjaju ponude, što svakodnevno primećujemo u ugostiteljskim objektima (menjanje dnevnog menija u restoranima), menjačnicama, marketima, a mogu se upotrebiti i u kuhinjama, dečjim sobama, za pravljenje dnevnih, mesečnih rasporeda, i slično. Koriste se za brendiranje škola, obdaništa, igraonica, i mnogih drugih poslovnih prostora, ili se koriste kao oglasne table.

Kao što joj ime kaže, po njoj se piše kredom dok je postavljena na tablu, zid (piši-briši folija za zid) i druge površine poput drveta, kartona, metala, a briše se sunđerom.

Prednost kreda folije jeste, pored toga što dobijate samolepljivu “tablu za pisanje u rolni”, dugo trajanje i izuzetna vidljivost.

Namena piši-briši folije (piši-briši folija za flomastere) jeste za svakodnevnu upotrebu, da se po njoj piše pogodnim piši-briši markerima i briše neograničen broj puta suvom krpom. 

Veoma je laka za održavanje, podloga joj je otporna na grebanje, dok ne sadrži tragove i senke prethodnog pisanja.

Samolepljiva ― njena montaža se radi na ravnu, glatku, suvu površinu. I ona ima upotrebnu vrednost u ugostiteljskim objektima, obdaništima, školama, igraonicama, za akcije u marketima, promocije, prezentacije, sastanke.

Prednost ovakve PVC folije jeste i u tome što poseduje površinu niske refleksije, i može se koristiti kao podloga za projekcije.

Folije za table imaju i upotrebnu i dekorativnu vrednost, bilo da se koriste u poslovne svrhe, bilo da se koriste za kućne potrebe, kao memo table, ili se postavljaju na druge proizvode i materijale, poput piši-briši magnetne folije.