Digitalna štampa na kanvas platnu

DOGA štamparija - Unutrašnje brendiranje - slike na kanvasu - brendiranje zidova - slike na platnu - slika po želji na platnu - raiffeisen BANK 1
DOGA štamparija - Unutrašnje brendiranje - slike na kanvasu - brendiranje zidova - slike na platnu - slika po želji na platnu - raiffeisen BANK 3
DOGA štamparija - Unutrašnje brendiranje - slike na kanvasu - brendiranje zidova - slike na platnu - slika po želji na platnu - raiffeisen BANK 4

 

KANVAS PLATNO

Kanvas platno, poznato kao slikarsko platno, daje slikama visoku rezoluciju, i samim tim je idealno za štampu reprodukcija akrilnih slika, ali i pojedinačnih fotografija.

S obzirom na to da sve više raste popularnost slika, kako u privatnim stambenim objektima, tako i u poslovnim prostorima, ova vrsta rol materijala postala je veoma zastupljena u našem domenu posla.

Digitalna štampa velikog formata vašem poslovnom prostoru pruža sasvim drugu dimenziju, pored toga što je to način da pred svojim klijentima istaknete stil, da nagovestite da mislite o detaljima, odnosno idealna prilika da ostavite željeni utisak.

Štampa na kanvas (slikarskom) platnu izuzetno je dugotrajna, a može biti solventna, UV i pigmentna. Stoga, kanvas digitalna štampa postaje sve aktuelniji vid kada je u pitanju štampa digitalnih fotografija, kojom dobijate značajno umetničko delo na slikarskom platnu.

Prednosti i karakteristike platna jesu u glatkoj površini, otpornosti na vremenske uslove, istovetnosti sa slikarskim platnom, mogućnosti slika svih vrsta i veličina, savitljivosti, postojanosti boja, jednostavnoj montaži.

Postoji mogućnost zatezanja štampanog platna na blind ram, a koji kasnije možete menjati po potrebi.

Da li ste nekada razmišljali da fotografija koja je nastala u svakodnevici može postati pravo umetničko delo.

Zahvaljujući savremenim tehnikama štampe, pristupačnoj ceni canvas platna, sada imate i tu mogućnost, u formatu koji vam je potreban.

Naš tim dostupan vam je za sve konsultacije, i budite uvereni da datim odabirom, dobijate trajno umetničko delo, nastalo upravo iz vašeg dizajna ili sopstvenog objektiva.