Foto-tapet – tapete po želji

DOGA štamparija - digitalna štampa velikih fomrata - unutrašnje brendiranje - brendiranje zidova - nalepnica za zif - štampa na pvc foliji - dekoracija enterijera - nalepnica - stampa beograd - fototapet

FOTO-TAPET — TAPETE PO ŽELJI

Foto-tapet predstavlja sve popularniji način za unutrašnju dekoraciju prostora, prateći stil koji vam je potreban.

Kada je u pitanju poslovno mesto i njegovo unutrašnje brendiranje, nastoji se da bude u skladu sa profesionalnim imidžom i samim okruženjem.

Štampom na foto-tapetama dobija se originalan izgled prostorije, koji odaje utisak brige o stilu i detaljima.

Fotografije ili motivi, odnosno dizajn koji poželite, mogu se naći na vašem zidu. Može biti prekriven u potpunosti ili delimično.

Stoga čine kvalitetan i višetrajan oblik reklamiranja, postavljen na zidovima, velikog formata, zahvaljujući čemu utiču na stvaranje pozitivnog utiska i slike.

IZRADA FOTO-TAPETA PO ŽELJI, 3D FOTO-TAPETE

Tapetama sa štampom poslovni i stambeni prostor može se urediti tako da dobije skroz drugačiji enterijerski izgled, bilo koji dezeni da su u pitanju.

Takvo unutrašnje brendiranje zidova radi se ekološkim bojama. Na taj način nastojimo da nema bilo kakvih štetnih materija u unutrašnjosti prostora u kom su postavljene. S obzirom da posedujemo UL Greenguard Gold sertifikat za boju, možete bezbrižno uživati u unutrašnjosti svog prostora.

Odabir materijala za izradu foto-tapeta vrši se u odnosu na namenu koju ima njihovo postavljanju, i u zavisnosti od površine na koju se postavljaju.

Vodeći brigu o pojedinostima, kvalitetu štampe i materijala na kom se primenjuje, ali i stalnom praćenju inovacija, pružamo mogućnost i štampe 3D tapeta.

3D tapete pružaju mogućnost da se dobije novi doživljaj prostora. Odnosno ostvaruje se sasvim drugačiji efekat na one koji ulaze u njega ili u njemu provode svoje radno ili slobodno vreme.

S obzirom na dizajn, koji možete sami pripremiti i dostaviti našem timu grafičkih stručnjaka na pripremu, postoji mogućnost da kroz saradnju sa njima zajedno dođete do novih ideja koje će se preneti na tapete.

Na taj način imate mogućnost dobijanja zidnih površina u motivima i dezenima koji će biti unikatni.

POSTAVLJANJE (LEPLJENJE) FOTO-TAPETA

Grafika je nešto čemu posvećujemo veliku pažnju. Bilo da je u pitanju zidna, prozorska ili podna, i zato se nastoji da se ispune svi standardi kvaliteta, u čemu uspevamo dugogodišnjim radom i iskustvom.

Proces odabira dizajna foto-tapeta završava se njihovom montažom, koju obavlja naš tim montažera.

Svakodnevna težnja ka unapređenju u pogledu pružanja usluga, omogućila nam je da ostvarimo profesionalnost i iskustvo u domenu štampe velikog formata. Na taj način, uspešno, inovativno i u potrebnom roku možemo da odgovorimo na vaše zahteve i u pogledu postavljanja tapeta po želji.