Foto-tapet – tapete po želji

DOGA štamparija - digitalna štampa velikih fomrata - unutrašnje brendiranje - brendiranje zidova - nalepnica za zif - štampa na pvc foliji - dekoracija enterijera - nalepnica - stampa beograd - fototapet

FOTO-TAPET — TAPETE PO ŽELJI

Foto-tapet predstavlja sve popularniji način za unutrašnju dekoraciju prostora, prateći stil koji vam je potreban.

Kada je u pitanju poslovno mesto i njegovo unutrašnje brendiranje, nastoji se da bude u skladu sa profesionalnim imidžom i samim okruženjem.

Štampom na foto-tapetama dobija se originalan izgled prostorije, koji odaje utisak brige o stilu i detaljima.

Fotografije ili motivi, odnosno dizajn koji poželite, mogu se naći na vašem zidu. Može biti prekriven u potpunosti ili delimično.

IZRADA FOTO-TAPETA PO ŽELJI, 3D FOTO-TAPETE

Tapetama sa štampom poslovni i stambeni prostor može se urediti tako da dobije skroz drugačiji enterijerski izgled, bilo koji dezeni da su u pitanju.

Takvo unutrašnje brendiranje zidova radi se ekološkim bojama. Na taj način nastojimo da nema bilo kakvih štetnih materija u unutrašnjosti prostora u kom su postavljene. S obzirom da posedujemo UL Greenguard Gold sertifikat za boju, možete bezbrižno uživati u unutrašnjosti svog prostora.

Odabir materijala za izradu foto-tapeta vrši se u odnosu na namenu koju ima njihovo postavljanju, i u zavisnosti od površine na koju se postavljaju.

Vodeći brigu o pojedinostima, kvalitetu štampe i materijala na kom se primenjuje, ali i stalnom praćenju inovacija, pružamo mogućnost i štampe 3D tapeta.

3D tapete pružaju mogućnost da se dobije novi doživljaj prostora. Odnosno ostvaruje se sasvim drugačiji efekat na one koji ulaze u njega ili u njemu provode svoje radno ili slobodno vreme.

S obzirom na dizajn, koji možete sami pripremiti i dostaviti našem timu grafičkih stručnjaka na pripremu, postoji mogućnost da kroz saradnju sa njima zajedno dođete do novih ideja koje će se preneti na fototapet.

Na taj način imate mogućnost dobijanja zidnih površina u motivima i dezenima koji će biti unikatni.

POSTAVLJANJE (LEPLJENJE) FOTOTAPETA

Grafika je nešto čemu posvećujemo veliku pažnju. Bilo da je u pitanju zidna, prozorska ili podna, i zato se nastoji da se ispune svi standardi kvaliteta, u čemu uspevamo dugogodišnjim radom i iskustvom.

Proces odabira dizajna foto-tapeta završava se njihovom montažom, koju obavlja naš tim montažera.

Svakodnevna težnja ka unapređenju u pogledu pružanja usluga, omogućila nam je da ostvarimo profesionalnost i iskustvo u domenu štampe velikog formata. Na taj način, uspešno, inovativno i u potrebnom roku možemo da odgovorimo na vaše zahteve i u pogledu postavljanja tapeta po želji.

DIGITALNA ŠTAMPA NA TAPETAMA

Tapete predstavljaju vrstu rol materijala koji postaje sve popularniji vid za postizanje novog doživljaja prostora.

Pomoću njih mogu se postići najrazličitiji efekti, pa u skladu sa tim postoje – tapete sa teksturom gipsanog maltera (stucco tapete), sa efektom kanvas slikarskog platna (canvas tapete), sa efektom kamena (stone tapete).

Njihovom upotrebom dobijaju se brojna kvalitetna rešenja kada je u pitanju zidna grafika

Štampa na tapetama može da bude UV, solventna ili eko-solventna. Pri tome ih odlikuje otpornost na alkohol, deterdžent, amonijak, sapun.

U zavisnosti od efekta koji se želi postići, vrši se odabir dezena. Dok se u većini slučajeva kombinuju sa samim enterijerom, kako poslovnim, tako i stambenim.

Tapete za dekoraciju zidova mogu predstavljati pravi izbor kada želite da istaknete svoju reklamu u unutrašnjem prostoru.

Upotrebom tapeta dobijate mogućnost za dekorisanje i renoviranje stambenog ili poslovnog prostora. Tako da ih možete lepiti i na površine koje su zahtevnije, kao što su zidovi ili obrađeno drvo.

Ukoliko vam je potrebna digitalna štampa velikih formata, odnosno zidna grafika, brendiranje zidova, unutrašnje oglašavanje, unutrašnji zidni ukrasi, onda su tapete pravi izbor za vas. Takođe, prednost je i u tome što ne morate brinuti o njihovoj prozirnosti jer su u potpunosti neprovidne.

Kada su u pitanju materijali visokog kvaliteta, odabir i konsultacije u vezi sa vrstama, informacije u vezi sa cenom, naš tim vam je dostupan za svaki oblik saradnje.

Postavljanje štampanih tapeta ne predstavlja problem, a zbog preciznosti i u pogledu CNC sečenja, njihove dugotrajnosti, naši saradnici pružaju profesionalne usluge i u tom segmentu.

STONE TAPETE

Tapete mogu proizvesti različite efekte, a prilikom dekorisanja ili renoviranja poslovnog i privatnog prostora. Imaju sve učestaliju primenu, pa se samim time i ponuda dezena kontinuirano povećava.

U skladu sa stilom koji želite da postignete, vrši se odabir tehnike brendiranja zidova. Digitalna štampa na stone tapetama moguća je u spektru boja.

Primena stone tapeta – tapeta sa efektom kamena – pogodna je za unutrašnje zidove, unutrašnje oglašavanje, brendiranje, unutrašnje zidne murale i ukrase.

Krećući se po raznim mestima, bilo po privatnim stambenim objektima, bilo po poslovnim kancelarijama, primećujemo da je njihova upotreba sve zastupljenija. Zahvaljujući tome, danas možete dobiti izgled kamana na tapetama koji poželite.

Prednosti i karakteristike ovakvih tapeta, kojima posvećujemo posebnu pažnju, ogledaju se u njihovoj neprozirnosti, pogodnosti za više vrsta zidova, kao i za betonske i gipsane, ali i za obrađeno drvo, uz mogućnost inovativnih dizajnerskih rešenja.

Za lepljenje, upotrebljava se lepak koji garantuje postojanost, i koji je predviđen kako za ravne, tako i za površine koje su blago strukturisane, pa i zahtevnije. Kod nas možete dobiti ceo proces izrade folije, od ideje pa do njihove realizacije i lepljenja na zidove.

CANVAS TAPETE

Foto-tapete mogu promeniti čitav vizuelni doživljaj vašeg prostora. Unošenjem raznih boja, motiva i detalja utičete na promenu enterijera prostora u kom boravite ili radite.

Izrada canvas tapeta prepušta se stučnom timu koji poseduje znanje u vezi sa grafikom i štampom. Takođe, mora se raspolagati i adekvatnim mašinama zbog postizanja odgovarajućeg kvaliteta, čime se garantuje postojanost u unutrašnjem prostoru.

Tapete sa efektom canvas slikarskog platna pogodne su za unutrašnju grafiku, oglašavanje, za zidne ukrase i zidne murale.

Odlikuje ih mogućnost digitalne štampe, postojanost širokog spektra boja, neprozirnost (odlična moć pokrivanja), prilagodljivost različitim zidnim, gipsanim, betonskim zidovima. 

Štampa na canvas tapetama može promeniti izgled vaših prostorija, a naš tim može vam pomoći od ideje do montaže. Celokupnim procesom budite sigurni u kvalitet, koji odlikuje čvrsta, otporna folija u teksturi platna, dobro dizajnersko i štampano rešenje i kvalitet montaže.

STUCCO TAPETE

Postoje različiti postupci da vaši zidovi dobiju drugačiji, moderniji izgled. Jedan od načina jesu dekorativne tehnike, koje su upravo uslovljene različitim potrebama.

Zahvaljujući njima, dobijaju se različiti efekti. Jedne od njih su i stucco tapete bele boje tapete sa teksturom gipsanog maltera. 

Preporučuju se za grafičke aplikacije na zidovima, pa su primenjive kada je u pitanju zidna grafika i unutrašnje oglašavanje – zidni murali, zidni ukrasi, izložbena grafika.

Njihove prednosti i karakteristike su brojne – ne morate da brinete o prozirnosti jer imaju 100% prekrivnu moć (visok stepen neprozirnosti). Veoma su prilagodljive zidovima (obojenim, gipsanim, kao i betonskim), ali se mogu upotrebljavati i na drvetu koje je obrađeno.

Postoji mogućnost štampe na spektru boja i tehnologija, jer je u pitanju folija koja se može digitalno štampati. Korišćenje kvalitetnog lepka, kako za ravne, tako i za površine koje su strukturisane, omogućava sigurne performanse na različitim površinama.

Lepljenjem, u saradnji sa našim timom, dobijate visok kvalitet, što podrazumeva otporne, čvrste tapete. Uz to, kod nas možete naći i savete u vezi sa izgledom, kao i montažom, u cilju dobijanja željenog izgleda zidova.