O nama

DOGA ŠTAMPARIJA 

 

Kada smo planirali naš poslovni put spojili smo napredne tehnologije i iskustvo, te definisali našu poslovnu politiku. Sa namerom da se izdvojimo od konkurencije odlučili smo da Vam ponudimo isključivo najsavremenije i najkvalitetnije proizvode u tehnologiji digitalna štampe velikih formata. 

Na tržištu smo se izdvojili profesionalnim pristupom poslu, poslovnom politikom pružanja najkvalitetnije usluge, poštovanjem rokova i kvalitetom gotovih proizvoda. 

Tokom godina postali smo nezamenljiv partner u oblasti štampe mnogim malim i velikim firmama, marketinškim agencijama i organizacijama, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Naša uža specijalnost je realizacija projekata korporativnih brendiranja. Kako posedujemo značajne tehnološke i organizacione kapacitete, zadovoljstvo nam je da odgovorimo na najkompleksnije izazove koje stavljate pred nas.

Javite se, rado ćemo Vam odgovoriti na sva Vaša pitanja, razrešiti Vaše dileme, poslati Vam kataloge i uzorke, izaći u susret svim Vašim specifičnim potrebama i posetiti Vas lično kako bismo se o svemu dogovorili.

Porazgovarajte sa našim komercijalistima i dizajnerima i zajedno sa njima odaberite najbolje rešenje za Vas.

 

„Ne postoje prepreke, to su koraci na putu do uspeha..“