Piši briši folija- folija za tablu za pisanje

PIŠI BRIŠI FOLIJA I KREDA FOLIJA-FOLIJA ZA TABLU ZA PISANJE

Uz pomoć piši briši folije različite površine mogu biti pretvorene u bele  ili crne oglasne table, po kojima možete pisati flomasterima ili kredom.

Piši-briši kreda folija najviše je zastupljena na mestima gde se često menjaju ponude, što svakodnevno možemo videti u ugostiteljskim objektima. Na primer, menjanje dnevnog menija u restoranima, menjačnicama i  marketima.  Mogu se upotrebiti i u kuhinjama, dečjim sobama, za pravljenje dnevnih, mesečnih rasporeda, i slično. Koriste se za brendiranje škola, obdaništa, igraonica, i mnogih drugih poslovnih prostora.

Pored table mogu se i  koristiti i druge površine poput drveta, kartona, metala, a briše se sunđerom.

Prednost kreda folije jeste, pored toga što dobijate samolepljivu “tablu za pisanje u rolni”, dugo trajanje i izuzetna vidljivost.

Namena piši-briši folije (piši-briši folija za flomastere) jeste za svakodnevnu upotrebu. Po njoj se piše pogodnim piši-briši markerima i briše neograničen broj puta suvom krpom.

Veoma je laka za održavanje, podloga joj je otporna na grebanje, dok ne sadrži tragove i senke prethodnog pisanja.

Samolepljiva ― njena montaža se radi na ravnu, glatku, suvu površinu. I ona ima upotrebnu vrednost u ugostiteljskim objektima, obdaništima, školama, igraonicama, za akcije u marketima, promocije, prezentacije, sastanke.

Prednost ovakve PVC folije jeste i u tome što poseduje površinu niske refleksije. Isto tako, može se koristiti i kao podloga za projekcije.

Folije za table imaju upotrebnu i dekorativnu vrednost. Bez obzira da li se koriste u poslovne svrhe, bilo da se koriste za kućne potrebe, kao memo table, ili se postavljaju na druge proizvode i materijale.