Brendiranje zidova

Fototapet

Nalepnice za zid

3D slova

BRENDIRANJE ZIDOVA

Brendiranje zidova predstavlja efikasan način transformisanja prostora i stvaranja vizuelnog identiteta koji odražava brend ili poruku. Ovaj kreativni proces uključuje primenu različitih tehnika i materijala kako bi se postigao željeni izgled i utisak.

Evo nekoliko ključnih koraka u procesu brendiranja zidova:

  1. Planiranje i konceptualizacija: Pre nego što započnete sa brendiranjem zidova, važno je imati jasnu ideju o svojim ciljevima, poruci koju želite da prenesete i estetici koju želite da postignete. Razmislite o brend elementima kao što su logo, boje, fontovi i stilovi koji će biti korišćeni u dizajnu.

  2. Izrada dizajna: Kreirajte dizajn koji će se primeniti na zid. To može uključivati logo, slogane, grafike, ilustracije i druge elemente brenda. Koristite dizajn alate i softver kako biste stvorili digitalni dizajn koji će biti spreman za štampanje.

  3. Materijal i tehnika štampe: Odaberite odgovarajući materijal za brendiranje zidova u skladu sa potrebama i željenim izgledom. To može biti samolepljiva folija, tapeta, PVC paneli, platno ili drugi materijali. Takođe, odaberite odgovarajuću tehniku štampe kao što je digitalna štampa, UV štampa ili sito štampa, u zavisnosti od materijala i efekta koji želite postići.

  4. Priprema zida: Pre nego što započnete sa aplikacijom brendiranja, pobrinite se da je zid čist, ravno i pripremljen za prijem materijala. Uklonite prethodne premaze, popravite eventualne oštećenja i osigurajte da je površina dovoljno glatka.

  5. Aplikacija brendiranja: Pažljivo primenite dizajn na zid koristeći odabrani materijal i tehniku štampe. Obratite pažnju na preciznost i ravnotežu kako biste postigli željeni izgled. Pratite uputstva proizvođača za optimalne rezultate.

  6. Završna obrada: Nakon što je brendiranje zidova postavljeno, proverite da li je sve ravno, bez nabora ili oštećenja. Dodatno možete razmotriti dodavanje završne obrade kao što su laminacija ili premaz kako biste zaštitili i produžili trajnost brendiranja.

  7. Održavanje: Redovno održavajte brendiranje zidova čišćenjem i održavanjem kako biste osigurali da ostane u dobrom stanju tokom vremena. Koristite preporučene proizvode za čišćenje i izbegavajte agresivne hemikalije koje mogu oštetiti materijal.

Brendiranje zidova može biti snažan alat za stvaranje prepoznatljivog i privlačnog ambijenta. Pažljivo planiranje, izrada kvalitetnog dizajna i pravilna primena materijala će vam pomoći da postignete željeni rezultat i stvorite dojmljiv prostor koji odražava vaš brend ili poruku.

Brendiranje zidova radi se tehnikom digitalne štampe i predstavlja brendiranje i dekorisanje zidova.

Dobro osmišljene zidne površine vaših kompanija, pa i privatnog prostora, učiniće da utičete na sliku o vašem brendu i na sliku o sebi koju nastojite da postignete.

Unutrašnje brendiranje, ukrašavanje zidova, i uopšte enterijera, izrađujemo u svim veličinima prema želji klijenta ili prema površini koju je potrebno dekorisati.

Brendiranje unutrašnjih zidova, u okviru naše usluge, podrazumeva:

Dekoraciju zidova možete postići samolepljivim PVC folijama za zidove i tapetama uz mogućnost brojnih dizajnerskih rešenja i oblika.

U zavisnosti od vaših potreba, a prilagođeno površini na koju se lepe, možete istaći i promeniti izgled prostorija, uz različite boje, dezene, teksturu.

Dati materijali prilagođeni su unutrašnjim uslovima, otporni su na različite vidove mehaničkih oštećenja, i namenjeni su za najrazličitije objekte.

Izradom samolepljivih folija i foto-tapeta menja se izgled prostora koji pozitivno utiče na one koji u njemu provode svoje vreme.

Naš stručni tim pruža vam pomoć da putem različitih tehnika, uz mogućnost kombinacije sa drugim elementima brendiranja, ostvarite izgled prostorija koje će privući pažnju.

Profesionalno dizajniranje tapeta i PVC folija za zidne površine sa pouzdanošću prepuštamo našem timu grafičkih dizajnera. Da bismo čitav proces završili kvalitetnom štampom i montažom, zahvaljujući našim stručnim i iskusnim saradnicima. U skladu sa čim se formira cena brendiranja zidova.