Brendiranje zidova

Fototapet

Nalepnice za zid

3D slova

BRENDIRANJE ZIDOVA

Brendiranje zidova radi se tehnikom digitalne štampe i predstavlja brendiranje i dekorisanje zidova.

Dobro osmišljene zidne površine vaših kompanija, pa i privatnog prostora, učiniće da utičete na sliku o vašem brendu i na sliku o sebi koju nastojite da postignete.

Unutrašnje brendiranje, ukrašavanje zidova, i uopšte enterijera, izrađujemo u svim veličinima prema želji klijenta ili prema površini koju je potrebno dekorisati.

Brendiranje unutrašnjih zidova, u okviru naše usluge, podrazumeva:

Dekoraciju zidova možete postići samolepljivim PVC folijama za zidove i tapetama uz mogućnost brojnih dizajnerskih rešenja i oblika.

U zavisnosti od vaših potreba, a prilagođeno površini na koju se lepe, možete istaći i promeniti izgled prostorija, uz različite boje, dezene, teksturu.

Dati materijali prilagođeni su unutrašnjim uslovima, otporni su na različite vidove mehaničkih oštećenja, i namenjeni su za najrazličitije objekte.

Izradom samolepljivih folija i foto-tapeta menja se izgled prostora koji pozitivno utiče na one koji u njemu provode svoje vreme.

Naš stručni tim pruža vam pomoć da putem različitih tehnika, uz mogućnost kombinacije sa drugim elementima brendiranja, ostvarite izgled prostorija koje će privući pažnju.

Profesionalno dizajniranje tapeta i PVC folija za zidne površine sa pouzdanošću prepuštamo našem timu grafičkih dizajnera. Da bismo čitav proces završili kvalitetnom štampom i montažom, zahvaljujući našim stručnim i iskusnim saradnicima. U skladu sa čim se formira cena brendiranja zidova.