PONUDA

SPOLJAŠNJE BRENDIRANJE

UNUTRAŠNJE BRENDIRANJE 

BRENDIRANJE VOZILA

REKLAMNE KONSTRUKCIJE

BRENDIRANJE DOGAĐAJA

DIGITALNA ŠTAMPA VELIKOG FORMATA 

POS MATERIJALI

Ponuda štamparije DOGA

 

DOGA štamparija nudi širok spektar usluga u oblasti digitalne štampe velikog formata. Naša ponuda obuhvata:

  1. Digitalna štampa velikog formata: Specijalizujemo se za visokokvalitetnu digitalnu štampu velikog formata na različitim materijalima kao što su cerada, mesh, platno, folije i papir. Prilagođavamo se različitim zahtevima i štampamo različite vrste materijala, bilo da je u pitanju reklamna grafika, posteri, baneri, izložbene stene ili dekoracija prostora.

  2. Dorada štampanog materijala: Pored štampe, pružamo i usluge dorade štampanog materijala. Ovo obuhvata sečenje, savijanje, kaširanje, plastifikaciju, laminaciju, montažu i druge tehnike dorade koje su potrebne za postizanje željenog izgleda i funkcionalnosti štampe.

  3. POS materijali: Proizvodnja POS (Point of Sale) materijala je takođe deo naše ponude. Pružamo usluge dizajna i štampe promotivnih materijala kao što su postolja, stalci, nalepnice, etikete, štenderi, POS displeji i drugi materijali koji se koriste za unapređenje prodaje i promociju proizvoda na mestima prodaje.

  4. Brendiranje vozila: Štamparija DOGA pruža usluge brendiranja vozila, što uključuje štampanje i montažu folija za vozila. Brendiranje vozila je odličan način da se poveća vidljivost brenda i stvori mobilni reklamni prostor.

  5. Unikatni štampani materijali: Uz standardne usluge, štamparija DOGA takođe nudi mogućnost štampe unikatnih i prilagođenih materijala. To može uključivati štampanje na specifičnim podlogama, prilagođavanje boja, izradu unikatnih dezena i slično. Ova usluga omogućava klijentima da stvore jedinstvene štampane materijale koji odražavaju njihov brend ili vizuelni identitet.

  6. Unutrašnje brendiranje: Pružamo usluge unutrašnjeg brendiranja kako bismo pomogli klijentima da stvore vizuelno privlačne i dosledne unutrašnje prostore koji odražavaju njihov brend ili korporativni identitet. Ova usluga je idealna za brendiranje kancelarijskih prostora, prodavnica, hotela, restorana, sajmova i drugih unutrašnjih prostora.
  7. Spoljašnje brendiranje: jedan je od važnijih segmenata ponude štamparije DOGA. Pružamo usluge spoljašnjeg brendiranja kako bismo pomogli našim klijentima da istaknu svoj brend i privuku pažnju publike na spoljašnjim prostorima. Bez obzira da li se radi o izložbenim prostorima, prodajnim objektima, vozilima, ili drugim spoljašnjim površinama, štamparija DOGA pruža kreativna i visokokvalitetna rešenja za brendiranje.

Naša ponuda je prilagođena potrebama klijenata iz različitih industrija, uključujući reklamne agencije, maloprodaju, event menadžment, arhitekturu, građevinarstvo i mnoge druge. Uz vrhunsku kvalitetu, brzu isporuku i prilagođena rešenja, štamparija DOGA je pouzdan partner za sve štampane projekte.

Da li ste znatiželjni da saznate više o najnovijim trendovima i tehnikama u štamparskoj industriji? Posetite naš blog gde redovno delimo korisne savete, inovacije i inspirativne priče iz sveta štampe. Kliknite ovde i otkrijte svet štampe na jedan potpuno novi način!