Brendiranje senzormatika i zujalica

DOGA štamparija - Štampa velikih formata - reklamne konstrukcije - brendiranje maloprodajnih objekata - Brendiranje zujalica i senzormatika - štampa na akilihgt-u - štampa na pločastim materijalima -cif

 

BRENDIRANJE ZUJALICA I SENZORMATIKA

Brendiranje senzormatika i zujalica jedan je od načina da predstavite vaš brend, proizvod ili uslugu. Idealan je za obeležavanje akcijskih ponuda i promotivnih ponuda u objektu, takođe zauzima malo mesta.

Zujalice i senzormatici postali su sastavni deo prodajnih objekata.

Kao reklamne konstrukcije, pozicionirane na mestu ulaska i izlaska iz njih, predstavljaju odličan način da se iskoriste za reklamno oglašavanje, koje će biti vuzuelno efektno.

Osim funkcionalnosti njihove upotrebe, posebno se izdvaja estetska funkcija.

Zujalice i senzormatici sa štampom, kao uočljivi deo reklamnog materijala, izrađuju se u potrebnim dimenzijama i u željenom dizajnu.

S obzirom na način pozicioniranja, od materijala su koji se pri čestom kontaktu ne može fizički oštetiti.

Iz tog razloga, oblažu se kartonom, foreksom, vinilom ili aki light materijalom, na kojima se radi digitalna štampa u punom koloru.

Njihovim brendiranjem i veličinom privlači se pažnja, čija dodatna prednost je upravo u tome što se nalaze na mestima prodaje.

Reklame na zujalicama i senzormaticima moraju da bude efektne, i u vezi sa njihovim dizajnom naš tim vam stoji na raspolaganju.

Prednost ovakvog načina brendiranja jeste i u mogućnosti čestog menjanja same štampe. Koja može biti obostrana, odnosno nalazi se sa svih njihovih strana.

Montaža je veoma jednostavna, obavlja se navlačenjem štampanog materijala, pa njihovu promenu možete obavljati kad god je to potrebno.

Naš tim profesionalnih i kreativnih saradnika, od dizajnera do montažera, na raspolaganju vam je za sve ideje i predloge. Kao i da vaše zamisli pretvori u gotova rešenja.