Digitalna štampa slika i postera

Posteri

Slike od kanvasa

Slike na peni

Klik ramovi

DIGITALNA ŠTAMPA SLIKA I POSTERA

Štampa slika i postera predstavlja oblik spoljnog ili unutrašnjeg načina oglašavanja koji pruža mogućnost da se na različite načine postigne željeni utisak, što je moguće upotrebom:

Kada je u pitanju izrada slika i postera, najčešće postavljeno pitanje jeste – kako odabrati odgovarajuću podlogu za njihovu štampu?

Iz tog razloga, naš tim saradnika sarađuje sa vama od početnih ideja kako bi se napravio adekvatan izbor materijala u skladu sa vašim zahtevima.

U obzir se uzima njihova namena, što uključuje mesto izloženosti i potrebno vremensko trajanje.

Najčešće upotrebljivani materijali jesu papiri različitih vrsta, canvas platno, kao i pena (proces kaširanja).

Dizajn takođe je uslovljen namenom, uz nastojanje da se ispuni upotrebna funkcija – prodaja, reklamiranje/promocija, isticanje obaveštenja, akcija, ili estetska funkcija – kao upotreba za dekoraciju poslovnog i stambenog prostora.

S time da istovremeno mogu da ispunjavaju obe funkcije.

Postavljanje postera i slika obavlja se na način koji zavisi od toga gde i kako se pozicioniraju, da li se kače direktno na zid ili je potrebno da vise, u skladu sa oblicima i dimenzijama koji se rade prema zahtevu.

Viseće reklame čine idealno rešenje kada su u pitanju poslovni prostori, za unutrašnje brendiranje, dok postavljanje u klik ramove pruža dodatanu efektnost i zaštitu.