Backboard – Backdrop

DOGA štamparija - Digitalna štampa velikih formata - reklamne konstrukcije - Backdrop - backboard - display wall - roll up - cfl - k1 - belgrade

 

 BACKBOARD

Backboard se smešta u reklamne konstrukcije, odnosno granu promo opreme ili displey sistema za promociju, namenjen za sajmove, seminare, kongrese, konferencije, predavanja, i druge slične događaje.

Čest je izbor jer ga odlikuje jednostavna postavka, do svega nekoliko minuta.

Backboard konstrukcija je od aluminijumskih teleskopskih stubova, mobilna, i laka za transportovanje zbog mogućnosti pakovanja u transportni kofer/torbu sa točkićima, koji zauzima veoma malo prostora.

Uz to, dobijaju se i reflektori sa priključnim kablovima kako bi se koristio i za večernje organizovane događaje i u prostorijama koje su zatamljene, a za osvetljenost štampe.

Poseduje veliku površinu za grafička rešenja, i grafika je kaširana na juvidure, pa postoji mogućnost da se na postojećoj ili novoj juvidur površini izvrši rebrendiranje proizvoda novim grafičkim rešenjima.

 

MODELI BACKBOARD-A

Prilikom izbora vrste backboard-a, imamo ravan i zaobljen. Oba modela imaju iste karakteristike – prilikom sklapanja, štampa se ne gužva i ne oštećuje, dok se prilikom rasklapanja, vraća u prvobitan oblik.

Prednost jeste u mogućnosti korišćenja iste konstrukcije više od jednog puta, uz promenu štampe.

Pri tome, odlikuje ih mala težina i pakovanje u torbu sa točkićima, što olakšava prenosivost i transport.

Naše dugogodišnje iskustvo, kvalitetna izrada konstrukcije, zatim štampa na juvidurima, koja je postavljena na metalnu konstrukciju uz pomoć metalnih traka, doprineće da vaš traženi backboard bude efektan, odgovarajućih dimenzija, i ispostavljen u potrebnom vremenskom roku.