Backboard – Backdrop

DOGA štamparija - Digitalna štampa velikih formata - reklamne konstrukcije - Backdrop - backboard - display wall - roll up - cfl - k1 - belgrade

 

 BACKDROP

Backdrop se smešta u reklamne konstrukcije, odnosno granu promo opreme ili displey sistema za promociju. Namenjen je za sajmove, seminare, kongrese, konferencije, predavanja, i druge slične događaje.

Backdrop stampa predstavlja aluminijumska konstrukcija sa brzim sistemom montaže i demontažeje, i  čes je  izbor jer ga odlikuje jednostavna postavka, do svega nekoliko minuta.

Mobilna je i laka za transportovanje zbog mogućnosti pakovanja u transportni kofer/torbu sa točkićima, koji zauzima veoma malo prostora.

Uz to, dobijaju se i reflektori sa priključnim kablovima kako bi se koristio i za večernje organizovane događaje i u prostorijama koje su zatamljene, a za osvetljenost štampe.

Poseduje veliku površinu za grafička rešenja.  Grafika je kaširana na juvidure, pa postoji mogućnost da se na postojećoj ili novoj juvidur površini izvrši rebrendiranje proizvoda novim grafičkim rešenjima.

 

MODELI BACKBOARD-A

Prilikom izbora vrste backboard-a, imamo ravan i zaobljen. Oba modela imaju iste karakteristike – prilikom sklapanja. Štampa se ne gužva i ne oštećuje, dok se prilikom rasklapanja, vraća u prvobitan oblik.

Prednost backdrop-a jeste u mogućnosti korišćenja iste konstrukcije više od jednog puta, uz promenu štampe zbog sastava koji je sačinjen od dugotrajne aluminijumske konstrukcije.

Pri tome, odlikuje ih mala težina i pakovanje u torbu sa točkićima, što olakšava prenosivost i transport.

Naše dugogodišnje iskustvo kao i kvalitetna izrada konstrukcije, zatim štampa na juvidurima, koja je postavljena na metalnu konstrukciju uz pomoć metalnih traka, doprineće da vaš traženi backboard bude efektan, odgovarajućih dimenzija, i ispostavljen u potrebnom vremenskom roku.