Hengeri – reklamne plafonske visilice

Digitalna štampa velikih formata - POS materijal - police - čeone gondole - štampa na pločastim materijalima - štampa na forexu - štampa na policama - hengeri - knjiga

hengeri

Hengeri predstavljaju model u pogledu marketinga koji podrazumeva povezanost kupca sa proizvodima i brendom.

Štampa na hengerima može biti namenjena za isticanje akcija u prodajnim objektima, za natpise koji će biti okačeni, na primer, na flašama, za različite vidove promocija, prenošenje poruka, a mogu se naći i u objektima različitih namena okačeni na vratima.

Štampanje hengera radi se na materijalu koji se prilagođava njihovoj nameni, jednostrano ili dvostrano, u stilu koji vam je potreban.

Uz dati POS materijal mogu se realizovati najrazličitija idejna rešenja, čime se posebna pažnja usmerava ka postojanosti i kvalitetu njihovog izgleda.

Privlačnog dizajna, uz mogućnost oblikovanja u najrazličitije forme, biće put ka uspešnoj promociji.

Stoga, inovatne ideje svakako će doprineti uočavanju i pamćenju ovakvog vida promotivnog materijala, čemu doprinosi i mesto njihovog postavljanja, kao i mogućnost da se grafika nalazi sa obe strane.

Postavljanje hengera ne zahteva dodatni rad jer se obično kače ili umeću na potrebna mesta, pa jednostavnost u tom pogledu, kao i cena hengera, još jedan su razlog njihovog čestog odabira kada je u pitanju promocija brenda, proizvoda ili događaja. 

Primer hengera: