Hengeri

Digitalna štampa velikih formata - POS materijal - police - čeone gondole - štampa na pločastim materijalima - štampa na forexu - štampa na policama - hengeri - knjiga

hengeri

Hengeri (plafonske visilice) predstavljaju viseće reklame izuzetnog kvaliteta koje vrlo lako privlače pažnju i služe za obeležavanje prodajnog ili promotivnog mesta u marketima, salonima, firmama…

Štampa na hengerima može biti namenjena za isticanje akcija u prodajnim objektima, za natpise koji će biti okačeni. Na primer, na flašama, za različite vidove promocija, prenošenje poruka. A mogu se naći i u objektima različitih namena okačeni na vratima.

Štampanje hengera radi se na materijalu koji se prilagođava njihovoj nameni, jednostrano ili dvostrano.  Naša preporuka je da štampate dvostrano kako bi što više iskoristili prostor hengera. Posebno su interesantni hengeri sa više delova. Korisni su ako imate više proizvoda koje biste reklamirali. 

Uz dati POS materijal mogu se realizovati najrazličitija idejna rešenja. Na taj način se posebna pažnja usmerava ka postojanosti i kvalitetu njihovog izgleda.

Privlačnog dizajna, uz mogućnost oblikovanja u najrazličitije forme, biće put ka uspešnoj promociji.

Stoga, inovatne ideje svakako će doprineti uočavanju i pamćenju ovakvog vida promotivnog materijala, čemu doprinosi i mesto njihovog postavljanja, kao i mogućnost da se grafika nalazi sa obe strane.

Postavljanje hengera ne zahteva dodatni rad jer se obično kače ili umeću na potrebna mesta, pa jednostavnost u tom pogledu, kao i cena hengera, još jedan su razlog njihovog čestog odabira kada je u pitanju promocija brenda, proizvoda ili događaja. 

Primer hengera: