Reklamni stub

REKLAMNI STUBOVI

Reklamni stubovi spadaju u OOH program i čine mesto za postavljanje reklamnog materijala koje je predviđeno za spoljašnje oglašavanje.

Oblik stuba, kao i mogućnost različitih dimenzija, čine ga privlačnim modelom za postavljanje reklama velikog formata, postera i plakata, a kako biste skrenuli pažnju na sebe i prisutnost vašeg brenda. 

Štampa na reklamnim stubovima odlikuje se visokom rezolucijom u punom koloru, sa mogućnošću pozicioniranja sa jedne ili više strana.

Grafika postavljena sa više strana ili u kombinaciji sa drugim reklamama predstavlja idealan način za promociju proizvoda, usluga, različitih događaja, za najrazličitije vidove obaveštenja.

Materijali predviđeni za štampu su citylight papir, forex i juvidur, u zavisnosti od konstrukcije na koju se postavljaju, kao i same namene reklame.

Uz kvalitetan i originalno osmišljen dizajn, izazivajući pažnju, uklapaju se u sredinu u koju se postavljaju, čime se postiže razlika u odnosu na druge vidove oglašavanja.

PROSVETLJENI REKLAMNI STUBOVI

Prosvetljeni reklamni stub dodatno privlači pažnju, i upravo je pogodan za spoljašnje brendiranje zahvaljujući svojoj vidljivosti i uočljivosti i u toku noći.

U skladu sa osvetljenosti reklame bira se i sama podloga za štampu koju odlikuje visoka postojanost i kvalitet.  

Uz takve prednosti, i uz druge brojne reklamne medije, spada u grupu efektnih načina reklamiranja. 

Montaža reklama na stubove obavlja se u našoj režiji, bez obzira na format štampe.

Praćenjem procesa od dizajna, preko štampe, pa sve do postavljanja, uz upotrebu datog načina reklamiranja, bez sumnje se postiže autentičnost, visoka moć zapažanja štampe koja se nalazi na stubu.

Posebno jer se postavljaju na prometnim i atraktivnim lokacijama koje su izložene svakodnevnim pogledima prolaznika, što je najčešće na gradskim pešačkim zonama.