Brendiranje frižidera

DOGA štamparija - Digitalna štampa velikih formata - reklamne konstrukcije - Brendiranje frižidera- Brendiranje frižidera cena - prelepljivanje frižidera folijom - reklama na frižideru - zamrzivač sa reklamom - nalepnica za zamrzivač - brendiranje zamrzivaca - brendiranje zamrzivaca cena

 

BRENDIRANJE FRIŽIDERA

Brendiranje frižidera  se radi u punom koloru  za spoljašnju ili za unutrašnju upotrebu i  učiniće da izgled reklamnih frizidera postane originalan.

Reklamni frižideri predstavljaju sastavni deo prodajnih objekata, kafića, restorana. Isto tako i promocija, festivala, koncerata, sajmova, i brojnih drugih događaja.

Brendiranje frizidera je jedan od kreativnih načina za promociju brenda, proizvoda ili usluga. To je efikasan način da se privuče pažnja potrošača, stvori prepoznatljivost i ostavi pozitivan utisak.

Evo nekoliko prednosti i ideja za brendiranje frizidera:

  1. Vizuelna privlačnost: Brendiranje frizidera daje mogućnost da se istakne brend kroz atraktivan dizajn, boje, logotipe i poruke. Ovaj vizuelni utisak će privući pažnju potrošača i stvoriti prepoznatljivost.

  2. Mobilni reklamni prostor: Frizideri su često smešteni na vidljivim mestima, poput kuhinja, restorana, kafića, kancelarija ili prodajnih objekata. To znači da brendirani frizider može biti pokretan reklamni prostor koji se vidi širokom krugu ljudi, uključujući zaposlene, kupce i posetioce.

  3. Održavanje brenda u svesti: Kada se brendirani frizider nalazi na mestu gde ljudi provode vreme, kao što su kuhinje u domovima ili kantine na radnom mestu, on kontinuirano podseća ljude na vaš brend. To pomaže u održavanju brenda u svesti potrošača i može dovesti do ponovne kupovine ili preporuke.

  4. Kreativnost i personalizacija: Brendiranje frizidera omogućava kreativnost i personalizaciju. Možete odabrati dizajn i poruke koje se najbolje uklapaju u identitet brenda i ciljnu grupu. Takođe, možete kreirati sezonske ili promotivne kampanje, ili čak koristiti frizider kao interaktivni prostor za angažovanje potrošača putem QR kodova, natpisa ili promotivnih materijala.

  5. Povećanje vidljivosti na društvenim mrežama: Brendirani frizideri često privlače pažnju na društvenim mrežama. Korisnici često dele slike zanimljivo dizajniranih ili brendiranih frizidera, što može povećati vidljivost i širenje vaše poruke na digitalnim platformama.

Kada planirate brendiranje frizidera, važno je sarađivati sa profesionalnom štamparijom kao što je DOGA štamparija. 

Uz brendirani frizider, imaćete jedinstvenu mogućnost da privučete pažnju potrošača, stvorite prepoznatljivost brenda i ostvarite uspeh u promociji.

Spadaju u reklamne konstrukcije, izložene svakodnevnim pogledima kupaca ili prolaznika, pa samim time izgled mora da upotpuni dizajn koji će privući pažnju.

Prelepljivanje reklamnog frižidera folijom 

Prelepljivanje reklamnog frižidera folijom je odličan način da se istakne brend, promovišu proizvodi ili usluge, ili da se stvori određena atmosfera. Ovaj postupak uključuje korišćenje samolepljive folije koja se pažljivo postavlja na površinu frižidera radi postizanja željenog izgleda.

Evo nekoliko ključnih koraka u procesu prelepljivanja reklamnog frižidera folijom:

  1. Priprema površine: Pre početka prelepljivanja, površina frižidera treba biti čista, suva i glatka. Uklonite sve nečistoće, masnoće ili ostatke lepka sa površine. Preporučuje se korišćenje alkohola ili specijalnih sredstava za čišćenje kako biste osigurali dobro prijanjanje folije.

  2. Merenje i sečenje folije: Na osnovu dimenzija frižidera, izmerite potrebnu količinu folije. Preporučuje se ostavljanje nekoliko centimetara dodatne folije sa svake strane kako bi se olakšalo postavljanje i prilagođavanje. Kada imate odgovarajuću veličinu folije, izrežite je uz pomoć odgovarajućeg alata ili makazama.

  3. Postavljanje folije: Pažljivo postavite foliju na frižider, počevši od jednog kraja i postepeno je prilagođavajte dok se krećete prema drugom kraju. Koristite ravnalo ili aplikator za glačanje folije kako biste izbegli formiranje bora, mehurića ili nabora. Polako glačajte foliju i ravnomerno je pritisnite duž cele površine kako biste osigurali dobro prijanjanje.

  4. Sečenje viška folije: Kada ste postavili foliju, pažljivo sečite višak folije sa ivica frižidera. Koristite oštar nož ili skalpel i budite oprezni da ne oštetite površinu frižidera tokom ovog koraka.

  5. Završno prilagođavanje: Nakon što ste sečili višak folije, pažljivo pregledajte celokupnu površinu da biste proverili da li postoji potreba za dodatnim prilagođavanjem ili uklanjanjem eventualnih nesavršenosti. Pritisnite foliju još jednom kako biste bili sigurni da se dobro prijanja i da nema mehurića vazduha ispod nje.

Napomena: Uvek se konsultujte sa stručnjakom za dizajn ili štampu kada je u pitanju prelepljivanje reklamnih frižidera folijom. Oni će vam pružiti savete o odgovarajućoj vrsti folije, bojama, dizajnu i tehnikama koje će najbolje odgovarati vašim potrebama.

Prelepljivanje reklamnog frižidera folijom može dati svež i privlačan izgled vašem brendu ili promotivnoj poruci. Važno je koristiti visokokvalitetne materijale i pratiti odgovarajuće postupke kako biste postigli željeni rezultat.

 

 

BRENDIRANJE ZAMRZIVAČA 

Osmišljavanje izgleda grafike ne mora da predstavlja problem ukoliko ne posedujete pripremljeno grafičko rešenje, jer vam pružamo usluge u pogledu izrade željenog dizajna.

Njegov kvalitet kroz interesantan način povezaće vaše proizvode sa kupcima.

Grafika za frižidere može imati razna dizajnerska rešenja.

Kvalitetna i vidljiva štampa u punom koloru ne bledi na suncu, jer se radi na folijama koje su predviđene za spoljašnje i unutrašnje uslove, shodno njihovoj upotrebi i nameni.

Odabir boja i dezena prilagođava se stilu i imidžu. Pa shodno tome imamo niz prepoznatljivih brendova koji se izdvajaju originalnošću i u ovom segmentu javnog oglašavanja.

 

 

DOGA štamparija - Digitalna štampa velikih formata - reklamne konstrukcije - Brendiranje frižidera- Brendiranje frižidera cena - prelepljivanje frižidera folijom - reklama na frižideru - zamrzivač sa reklamom - nalepnica za zamrzivač - brendiranje zamrzivaca - brendiranje zamrzivaca cena

OBELEŽAVANJE FRIŽIDERA REKLAMNIM MAGNETIMA

Reklama na frižiderima izrađuje se u dimenzijama i oblicima koji su potrebni.

Brendiranje frižidera idealno je upravo zbog dimenzija koje poseduje.

Osim toga, reklamni magneti za frižidere mogu upotpuniti njihov vizuelni izgled. Ukoliko u obzir uzmemo i mogućnost njihovog najrazličitijeg oblikovanja, a uz to mogu da se menjaju i premeštaju, poklanjaju klijentima i saradnicima.

Upotrebom magneta povećavate mogućnost prisustva kako u javnim prostorijama, tako i u privatnim. Na taj  način se utiče na podizanje svesti o postojanju brenda.

Lepljenje folije obavljaju naši montažeri, koji završnom fazom dovode do konačnog izgleda proizvoda.