Bilbordi

BILBORD

Bilbord, je jedan od primarnih izbora kada je u pitanju digitalna štampa velikog formata. Predstavlja siguran i efikasan put oglašavanja u domenu outdoor reklamiranja.

Uzimajući u obzir njihov značaj i zastupljenost nastojimo da našim procesom rada, pridobijemo ciljnu publiku.

ŠTAMPA BILBORDA

Štampanje bilborda radi se uglavnom na blueback papiru 115 g/m², vodootpornom i pogodnom za vid štampe koji mora biti prilagođen određenim spoljnim faktorima.

Pored papira, radi se i na PVC foliji, kao i određenim vrstama PVC banera.

Posebna pažnja joj se posvećuje upravo zbog visokog stepena uočljivosti. Kada je u pitanju OOH program, možete nam se obratiti sa vašim idejnim rešenjem. Ukoliko ga nemate, kroz konsultacije sa našim dizajnerima, možete doći do dizajna bilborda koji će biti u skladu sa vašim potrebama.

Pružamo vam visokokvalitetnu štampu . Dokaz i ujedno prednost predstavlja upravo mogućnost da budu izloženi svim vremenskim uslovima uz postojanost boja, papira, koji je neprovidan (100%), i ostalih vrsta materijala, visok stepen stabilnosti, odlična dimenzionalna stabilnost, brzo sušenje.

MONTAŽA GRAFIKE NA BILBORD KONSTRUKCIJE

Montaža bilborda, kao i montaža štampe velikog formata, predstavlja deo posla u kom naši saradnici stalno unapređuju svoja znanja. Samo pravilna aplikacija štampanog materijala, uz upotrebu adekvatne opreme i alata, može doneti vizuelni izgled koji želite da postignete.

Za sve informacije kada je u pitanju cena bilborda, štampe, montaže, i drugih dodatnih usluga, možete nas kontaktirati i od naših saradnika dobićete sve potrebne podatke.

Naš cilj je da zajedno ostvarimo profesionalnost i kvalitet kroz sve segmente posla koje nam poverite, od zamisli do montaže. Dok nastojimo da dati rok izrade bude onaj koji je za vas najprihvatljiviji.