Reklamne police

REKLAMNE POLICE KARTONSKE, PLASTIČNE, METALNE

 

Reklamne police čine POS materijal, okrenut ka potrošačima, tako što se upotrebljavaju za isticanje proizvoda. Odnosno za povećavanje njegove zapaženosti, što često uslovljava njihovo originalno osmišljavanje zarad povećanja vizuelne komunikacije.

Osnovna karakteriska reklamne police je velika nosivost kao i postojanost same konstrukcije.

U zavisnosti od namene i potrebe, raspoložive su tri vrste — kartonske, plastične i metalne police. Odabir materijala prilagođava se potrebi u odnosu na njihovu otpornost i dugotrajnost.

Reklamne police od kartona, plastike i metala veoma su lake za upotrebu. Ujedno i veoma praktične, pored toga što ih odlikuje jednostavna montaža/demontaža, laka sklopivost i prenosivost, dok im povoljnu nosivost pruža dobra konstrukcija.

Moguće ih je pozicionirati na različitim mestima, gde uz efektnu grafiku zauzimaju istaknuto mesto u radnjama različitih namena.

Pored toga, mogućnost izrade 3D polica, kao promotivnog sredstva, može doprineti izuzetno atraktivnom vidu za privlačenje pažnje kupaca.

Njihove dimenzije nisu uslovljene, već se prilagođavaju veličini objekta u koji se smeštaju.

Štampa reklamnih polica, u skladu sa definisanim zahtevima, pruža postizanje potrebnog efekta. Dok nastojimo da se dobije potreban izgled kartonskih, plastičnih i metalnih koje će ispuniti svoju promotivnu/reklamnu funkciju. Odnosno motivisati potencijalne klijente da naprave izbor u odabiru proizvoda na njima.

Vizuelni identitet utiče na uspešnost poslovanja, čime police sa štampom čine bitan deo u procesu njegove izgradnje.

Stoga, potreban dizajn, pripremu i štampu, dobijate od tima našeg saradnika, zajedno sa uslugom montaže. Na osnovu vašeg upita formira se cena reklamnih polica. Dok nastojimo da sve usluge prilagođavamo različitim zahtevima i potrebama i svrsi “upotrebe reklame”.