Reklamne police

REKLAMNE POLICE KARTONSKE, PLASTIČNE, METALNE

Police predstavljaju komunikacioni medij koji je, prateći strategiju pozicioniranja u prodajnom objektu i uklapajući se u život potrošača, idealan način za reklamne potrebe, koje se nalazi na mestima prodaje i promocije.

Čine POS materijal, okrenut ka potencijalnim kupcima i potrošačima, tako što se upotrebljavaju za isticanje proizvoda. Odnosno za povećavanje njegove zapaženosti, što često uslovljava njihovo originalno osmišljavanje zarad povećanja vizuelne komunikacije.

U zavisnosti od namene i potrebe, raspoložive su tri vrste — kartonske, plastične i metalne police. Odabir materijala prilagođava se potrebi u odnosu na njihovu otpornost i dugotrajnost.

Reklamne police od kartona, plastike i metala veoma su lake za upotrebu. Ujedno i veoma praktične, pored toga što ih odlikuje jednostavna montaža/demontaža, laka sklopivost i prenosivost, dok im povoljnu nosivost pruža dobra konstrukcija.

Moguće ih je pozicionirati na različitim mestima, gde uz efektnu grafiku zauzimaju istaknuto mesto u radnjama različitih namena.

Pored toga, mogućnost izrade 3D polica, kao promotivnog sredstva, može doprineti izuzetno atraktivnom vidu za privlačenje pažnje kupaca.

Njihove dimenzije nisu uslovljene, već se prilagođavaju veličini objekta u koji se smeštaju.

Štampa reklamnih polica, u skladu sa definisanim zahtevima, pruža postizanje potrebnog efekta. Dok nastojimo da se dobije potreban izgled kartonskih, plastičnih i metalnih koje će ispuniti svoju promotivnu/reklamnu funkciju. Odnosno motivisati potencijalne klijente da naprave izbor u odabiru proizvoda na njima.

Vizuelni identitet utiče na uspešnost poslovanja, čime police sa štampom čine bitan deo u procesu njegove izgradnje.

Stoga, potreban dizajn, pripremu i štampu, dobijate od tima našeg saradnika, zajedno sa uslugom montaže. Na osnovu vašeg upita formira se cena reklamnih polica. Dok nastojimo da sve usluge prilagođavamo različitim zahtevima i potrebama i svrsi “upotrebe reklame”.