Montaža

MONTAŽA

Montaža predstavlja jedan od vidova usluga koje vam pružamo u domenu reklamnog oglašavanja.

Smatramo da nije završna faza, već da nju upravo predstavlja utisak koji je grafika ostavila na ciljanu publiku – njen postignuti efekat.

Kod nas možete naći usluge kada su u pitanju:

Montaža papira, folije, banera, pločastih materijala, prati uluge koje dobijate od našeg tima, i to kada su u pitanju – bilbordi, banderašice, scroll, pize, citylight posteri, megabordi, trivision, dekoracija izloga, brendiranje velikih staklenih površina, fasade, unutrašnje brendiranje, postavljanje folije na izloge, reklamni šatori, rollup konstrukcije, display wall, pop-up counter, promo i info pultovi, backboard, 3D slova, zidna i podna grafika, auto-grafika, kao i mnoge druge vrste reklama velikog formata.

Postavljanje štampe velikog formata biva uspešno izvršena zahvaljujući našim stručnim saradnicima, koji poseduju profesionalno iskustvo i koji su obučeni za dati posao.

Uz to, naši saradnici izlaze na teren kako bi i sami odredili mere za štampu koja se radi.

Podrazumevano je adekvatno posedovanje odgovarajućeg materijala, alata i mašina za njihovo izvođenje.

Montaža reklama na visinama, u spoljašnjem ili unutrašnjem okruženju, učiniće da dobijete finalni izgled kada je u pitanju vaš reklamni proizvod.

Od vaše ideje, preko grafičke pripreme i grafičkog dizajna, do štampe i montaže, jeste put na kome vas pratimo od inicijalizacije do finalnog oblika.

Iz segmenta reklamne industrije gotovo u pogledu svih zahteva možemo vam izaći u susret, i garantovati upotrebom najkvalitetnijh materijala, kao i najkvalitetnijom montažom.