Brendiranje ograde gradilišta

Brendiranje ograde gradilišta

Brendiranje ograde gradilišta je pristupačan i efikasan način oglašavanja, koji možemo brendirati uz pomoć tehnike digitalne štampe velikog formata.

Pogledajte jedan od naših najvećih projekata:

 

Postoje različiti tipovi ograda koje se primenjuju na gradilištu u zavisnosti od radova koji se sprovode na njemu. Ograda gradilišta prvenstveno obavlja zaštitnu funkciju – sprečava pristup neovlaštenim licima  na teritoriju sa opasnim i štetnim faktorima proizvodnje. Takođe na taj način sprečava  da prolaznici uđu u radnu zonu.

Pored bezbednosne uloge koju ograde imaju, one se mogu iskoristiti i za brendiranje odnosno prodaju. Na njima možete istaći vaš brend, proizvod ili uslugu. Često se nalaze pored puta ili trotoara, što doprinosi velikoj vidljivosti vaših reklama.

Prilikom brendiranja gradilišnih ograda primenjuje se tehnika digitalne štampe velikih formata. Materijali koji se koriste prilikom štampe su PVC folija, cerada i mesh platno.

Brendiranje ograde gradilišta moguće je izvesti na više načina:

Ukoliko je u pitanju limena ograda, najefikasnije rešenje za brendiranje je prelepljivanje ograde PVC folijom.

DOGA štamparija - Digitalna štampa velikih formata - spoljašnje brendiranje - brendiranje gradilišta - gradilišne ograde - gradilišne table - table za gradilište - građevinsko platno - skelsko platno - ograda za gradilište - baner ciradno platno - mesh platno za zgradu - građevinska ograda - neimar - gramšijeva

Kada je u pitanju žičana ograda moguće je montirati mesh ili pvc baner.

DOGA štamparija - Digitalna štampa velikih formata - spoljašnje brendiranje - brendiranje gradilišta - gradilišne ograde - gradilišne table - table za gradilište - građevinsko platno - skelsko platno - ograda za gradilište - baner ciradno platno - mesh platno za ogradu
DOGA štamparija - Digitalna štampa velikih formata - spoljašnje brendiranje - brendiranje gradilišta - gradilišne ograde - gradilišne table - table za gradilište - građevinsko platno - skelsko platno - ograda za gradilište - baner ciradno platno - mesh platno za ogradu 1
DOGA štamparija - Digitalna štampa velikih formata - spoljašnje brendiranje - brendiranje gradilišta - gradilišne ograde - gradilišne table - table za gradilište - građevinsko platno - skelsko platno - ograda za gradilište - baner ciradno platno - mesh platno za ogradu 2

Brendiranje ograde

Kada birate ogradu za gradilište, dizajn štampe gradilišnih ograda je veoma bitan. Možete da stavite vaše logotipe, informacije o brendu kao i buduće projekte. Izbor je veliki. Ukoliko nemate ideju kako bi vaš dizajn trebao da izgleda, na raspolaganju vam stoji naš tim dizajnera.  

Pored dizajna, u okviru usluga koje nudimo nalazi se i montaža štampe za gradilišne ograde. Nju obavlja naš tim sa dugogodišnjim iskustvom u radu. Celokupan proces obavlja se po već postojećim, proverenim standardima.

Reklama na ogradi od mesh platna:

DOGA štamparija - digitalna štampa velikih formata - spoljašnje brendiranje - mesh platno - brendiranje ograde - reklama na ogradi - perforirana cerada - rupičasti baner - ograda - zlatiborac

Brojne su prednosti koje brendiranje ograde gradilišta donosi sa sobom., među kojima treba istaći njihovu zaštitnu funkciju. Ograde na gradilištima zapravo štite prolaznike od prašine i potencijalnih oštećenja na gradilištu i opasnih  materijala. S druge strane, pored zaštitne funkcije, možete brendirati vašu ogradu i na taj način omogućiti da se vaš brend vidi 24/7.

S obzirom na veliku konkurenciju u građevinskoj industriji, bitno je da se izdvojite od njih. U tome vam svakako stojimo na raspolaganju kako kvalitetom štampe, tako i dizajnom i montažom.

 

Gradilišne ograde izrađene od PVC banera su popularan izbor za brendiranje i označavanje gradilišta. PVC baneri su izdržljivi, fleksibilni i otporni na spoljne uslove, što ih čini idealnim materijalom za upotrebu na otvorenom.

Evo nekoliko ključnih prednosti korišćenja gradilišnih ograda od PVC banera sa štampom:

 1. Veličina i vidljivost: PVC baneri se mogu napraviti u različitim veličinama, što omogućava postavljanje velikih oznaka i grafika na gradilišnoj ogradi. To obezbeđuje dobru vidljivost i privlačenje pažnje prolaznika, čak i sa udaljenosti.

 2. Prilagođeni dizajn: PVC baneri omogućavaju štampu u punom koloru, što znači da možete kreirati vizuelno atraktivne dizajne koji odražavaju vaš brend ili projekat. Možete koristiti logotipe, slike, grafike, tekst i druge elemente kako biste privukli pažnju i preneli svoju poruku.

 3. Izdržljivost: PVC baneri su otporni na vremenske uslove poput sunčeve svetlosti, kiše, vetra i UV zračenja. To znači da će vaša štampa ostati jasna i vidljiva tokom dužeg perioda, čak i pod izazovnim spoljnim uslovima.

 4. Montaža i demontaža: Gradilišne ograde od PVC banera su relativno jednostavne za montažu i demontažu. Baneri se mogu lako pričvrstiti za ogradu pomoću učvršćivača ili traka, omogućavajući brzu i efikasnu postavku.

 5. Prilagodljivost: PVC baneri se mogu prilagoditi različitim oblicima i dimenzijama gradilišne ograde. Mogu se seći i oblikovati prema potrebama, tako da mogu da pokrivaju celu ogradu ili samo određene segmente.

Važno je napomenuti da prilikom korišćenja PVC banera za brendiranje gradilišne ograde treba obratiti pažnju na bezbednost. Osigurajte da su baneri pravilno postavljeni, bez opasnosti od pada ili ometanja prolaznika. Takođe, proverite lokalne propise i smernice koje se odnose na postavljanje i korišćenje gradilišnih oznaka i bannera.

Brendiranje gradilišne ograde PVC bannerima pruža vam mogućnost da privučete pažnju, promovišete svoj brend ili projekat, kao i da obezbedite jasnu vizuelnu identifikaciju vašeg gradilišta. Iskoristite potencijal ovih materijala kako biste maksimizirali vidljivost i efikasnost vaše reklamne poruke na gradilištu.

Gradilišne ograde napravljene od mesh platna sa štampom su sve popularniji izbor za označavanje i brendiranje gradilišta. Mesh platno je perforirani materijal koji omogućava prolazak vazduha kroz njega, što čini ograde otpornim na vetar i smanjuje opterećenje vetrom.

Evo nekoliko ključnih prednosti korišćenja gradilišnih ograda od mesh platna sa štampom:

 1. Optimalna vidljivost: Mesh platno ima otvorene rupe koje omogućavaju prolazak svetlosti kroz materijal. To znači da će vaša štampa biti vidljiva čak i pri slabijem osvetljenju. Takođe, mrežasta struktura smanjuje refleksiju svetlosti, što čini ograde lako uočljivim i čitljivim.

 2. Izdržljivost i otpornost: Mesh platno je izrađeno od kvalitetnih materijala koji su otporni na spoljne uslove kao što su sunce, kiša, vetar i UV zračenje. Ograde od mesh platna su dugotrajne i mogu izdržati različite vremenske uslove, čime se obezbeđuje da vaša štampa ostane jasna i vidljiva tokom dužeg perioda.

 3. Bezbednost na gradilištu: Mesh platno ima perforirane rupe koje omogućavaju protok vazduha, čime se smanjuje pritisak vetra na ogradu. To čini ograde od mesh platna stabilnim i manje podložnim oštećenjima usled jakih vetrova. Ograde takođe omogućavaju prolazak vazduha kroz njih, čime se smanjuje rizik od nagomilavanja pritiska vetra.

 4. Prilagodljivost: Mesh platno se može prilagoditi različitim veličinama i oblicima gradilišnih ograda. Može se seći i oblikovati prema potrebama, tako da se može prilagoditi različitim dimenzijama i konfiguracijama gradilišta.

 5. Promocija brenda i projekta: Štampanje na mesh platnu omogućava vam da promovišete svoj brend ili projekat na vidljiv i efektan način. Možete koristiti logotipe, slike, grafike i tekst kako biste privukli pažnju prolaznika i preneli svoju poruku. Mesh platno omogućava jasnu i čitljivu štampu, čak i na većim udaljenostima.

Prilikom korišćenja gradilišnih ograda od mesh platna sa štampom, važno je da se pridržavate lokalnih propisa i smernica koje se odnose na postavljanje i korišćenje ograde na gradilištu. Takođe, osigurajte da su ograde pravilno postavljene i sigurne za prolaznike.

Brendiranje gradilišnih ograda mesh platnom sa štampom je odličan način da privučete pažnju, promovišete svoj brend ili projekat, kao i da obezbedite jasnu vizuelnu identifikaciju vašeg gradilišta. Iskoristite potencijal ovog materijala kako biste maksimizirali vidljivost i efikasnost vaše reklamne poruke na gradilištu.

Limene ograde za gradilište koje se oblažu folijom su popularan izbor za označavanje i brendiranje gradilišta. Ove ograde se obično sastoje od limenih panela koji se postavljaju oko gradilišta radi obezbeđivanja sigurnosti i zaštite.

Evo nekoliko ključnih prednosti korišćenja limenih ograda sa folijom za gradilište:

 1. Vidljivost i brendiranje: Upotreba folije na limenim ogradama omogućava jasnu vidljivost i privlačenje pažnje prolaznika. Možete koristiti štampanu foliju sa vašim brendom, logotipom, grafikom i porukom kako biste jasno predstavili svoj projekat ili kompaniju. Ovo je efikasan način za brendiranje i promociju tokom radova na gradilištu.

 2. Brzo i jednostavno postavljanje: Folija se lako lepi na limene ograde, što omogućava brzo i jednostavno postavljanje. Može se prilagoditi dimenzijama panela i jednostavno se skida kada više nije potrebna. To olakšava promene ili ažuriranje reklamnih poruka na gradilištu.

 3. Zaštita ograde: Folija može pružiti dodatnu zaštitu limenim ogradama od spoljnih elemenata kao što su sunce, kiša, vetar i prašina. Ova dodatna zaštita može produžiti vek trajanja ograda, sprečiti oštećenja i održavati izgled ograde tokom radova na gradilištu.

 4. Prilagodljivost i kreativnost: Folija se može štampati u različitim bojama, dizajnima i teksturama, što vam omogućava da budete kreativni i prilagodite svoju poruku ili estetiku vašem projektu. Možete koristiti fotografije, ilustracije, tekst i druge elemente kako biste privukli pažnju i preneli željenu poruku.

 5. Privlačenje pažnje: Limene ograde obložene folijom su izuzetno uočljive i privlačne za prolaznike. Jasna i privlačna štampa na foliji može privući pažnju ljudi i informisati ih o vašem projektu ili kompaniji. Ovo je posebno korisno ako se gradilište nalazi na prometnoj lokaciji ili u blizini pešačkih zona.

Važno je da se pridržavate lokalnih propisa i smernica koje se odnose na postavljanje i korišćenje limenih ograda i folije na gradilištu. Takođe, redovno proveravajte stanje folije i ograde kako biste održali profesionalan izgled i sigurnost na gradilištu.

Brendiranje limenih ograda folijom je efikasan način za istaknutost vašeg projekta, privlačenje pažnje i promociju brenda tokom radova na gradilištu. Iskoristite mogućnosti koje pruža ovaj marketinški alat kako biste postigli uspeh u promociji i komunikaciji sa širom javnošću.