CNC sečenje pločastih materijala

CNC SEČENJE PLOČASTIH MATERIJALA

CNC sečenje pločastih materijala u našoj proizvodnji predstavlja segment posla kome se posvećuje posebna pažnja, i koji se prepušta timu stručnih i profesionalnih saradnika posebno obučenih za dati posao.

U pogledu štampe pružamo vam širok spektar usluga, što uključuje i sečenje, bilo da su u pitanju veliki ili mali formati, bilo da proizvodi imaju spoljašnju ili unutrašnju upotrebnu vrednost.

Oblikovanje pločastih materijala podrazumeva pravolinijsko i krivolinijsko sečenje i prosecanje forexa — čvrste PVC ploče, pene — penaste ploča, aki light-a, klirita, alubonda, pleksiglasa, PVC ploča.

Prednosti CNC sečenja pločastih materijala upravo su u tome što možete dobiti različite oblike proizvoda po vašoj želji, kao što su svetleće reklame, 2D i 3D reklame, 3D slova, proizvodi od klirita i pleksiglasa, proizvodi od aki light-a i alubonda, proizvodi od PVC ploča, kao i brojne druge.

Spomenuti način rada, materijali i proizvodi daju mnogobrojne mogućnosti u pogledu poslovanja.

Dobre zamisli se realizuju u našem proizvodnom procesu koji, pored oličenja u profesionalnosti, poseduje i najkvalitetnije mašine kako bi se došlo do rešenja koje vam je potrebno.

Zahvaljujući tome, imate mogućnost da se putem reklamnog oglašavanja istaknete, da budete prepoznatljivi i zapamćeni.