Stendi – standy

STENDI 

Stendiji predstavljaju vid reklamnog proizvoda koji se nalazi na mestu prodaje koji, zahvaljujući svom privlačnom izgledu, imaju visok procenat uticaja na svest kupaca, koji se odlučuju baš na osnovu njih da vide proizvod, a zatim i da ga kupe.

Takva prodajna mesta najčešće su radnje različitih namena, banke, knjižare, uočljivi su prilikom brendiranja izloga, isticanja različitih akcija, vidova obaveštenja, i slično.

Štampa na stendijima može se raditi na pločastim materijalima, i to staduru, foreksu ili kliritu.

 

Standy

Prednost ovakvih materijala jeste u mogućnosti CNC sečenja u obliku koji je potreban.

Upravo zbog mogućnosti sečenja u različite oblike i efektnog dizajna, bivaju primećeni i pogodni za postavljanje u izlozima i na drugim vidljivim mestima.

Upotreba datih materijala pruža mogućnost digitalne štampe, namenjeni su za spoljašnje i unutrašnje brendiranje i oglašavanje, odnosno predstavljaju izuzetno pogodne površine za štampanje reklamnog materijala.

Pored karakteristika u pogledu štampe, prednost im se daje i zbog dimenzionalne stabilnosti, čvrstoće, lagani su za rukovanje, i nemaju veliku težinu. 

Takve karakteristike pružaju mogućnost lakog prenosa, kao i postavljanja i uklanjanja sa željenog mesta.

Brendiranje stendija jeste jedan od načina da se istaknete od drugih, da budete zapaženi i da pokažete svoju jedinstvenost i originalnost, gde uz estetsku funkciju, dobijate i uspešan način reklamnog oglašavanja putem jednog od proizvoda koji se svrstava u reklamne konstrukcije