Stendi – standy

STENDI 

Stendi predstavlja vid reklamnog proizvoda koji se nalazi na mestu prodaje. Koji zahvaljujući svom privlačnom izgledu, ima visok uticaja na svest kupaca, koji se odlučuju baš na osnovu njega da vide proizvod, a zatim i da ga kupe.

Takva prodajna mesta najčešće su radnje različitih namena. Kao na primer, banke, knjižare, uočljivi su prilikom brendiranja izloga, isticanja različitih akcija, vidova obaveštenja, i slično.

Štampa na stendijima može se raditi na pločastim materijalima, i to staduru, foreksu ili kliritu.

Standy od pločastog materijala su samostojeće konstrukcije koje se koriste za promociju i brendiranje na događajima, sajmovima, prodajnim mestima i drugim lokacijama. Izrađene su od čvrstih pločastih materijala poput forexa, kartona ili pleksiglasa, koji pružaju stabilnost i mogućnost postavljanja grafike ili poruke.

Evo nekoliko ključnih razloga zašto je standy od pločastog materijala popularan i efikasan marketinški alat:

  1. Prepoznatljivost: Standy je visok i samostojeći, što ga čini lako vidljivim u gužvi. Pravilno brendirana grafika na standyu privlači pažnju prolaznika i pomaže u stvaranju prepoznatljivosti brenda.

  2. Praktičnost: Standy je jednostavan za postavljanje i premeštanje. Lako se sklapa i rasklapa, što omogućava jednostavno prenošenje na različite lokacije. Takođe, može se postaviti na odgovarajuću visinu kako bi bio vidljiv svim posetiocima.

  3. Poruka i informacije: Standy se može koristiti za prikazivanje različitih poruka, grafika, logotipa, slika ili informacija o proizvodima i uslugama. Ovo je odličan način da se privuče pažnja i komunicira sa ciljnom grupom na jednostavan i efikasan način.

  4. Fleksibilnost dizajna: Standy može biti prilagođen prema vašim specifičnim potrebama. Može se odabrati odgovarajuća veličina, oblik, boje i materijal u skladu sa brendom i marketinškim ciljevima. Takođe, može se kombinovati sa dodatnim elementima poput polica, držača letaka ili ekrana za dodatnu funkcionalnost.

  5. Ekonomičnost: Standy od pločastog materijala su pristupačna i ekonomična rešenja za promociju. Izrada i štampa su relativno jeftini, što omogućava više mogućnosti za kreiranje više standya za različite lokacije i događaje.

Brendirani standy od pločastog materijala je efikasan način za brendiranje, promociju i privlačenje pažnje na različitim mestima. U saradnji sa DOGA štamparijom, možete dobiti kvalitetnu štampu, dizajn i izradu standya koji će istaći vašu poruku i poboljšati prepoznatljivost brenda.

Standy

Prednost ovakvih materijala jeste u mogućnosti CNC sečenja u obliku koji je potreban.

Upravo zbog mogućnosti sečenja u različite oblike i efektnog dizajna, bivaju primećeni i pogodni za postavljanje u izlozima i na drugim vidljivim mestima.

Upotreba datih materijala pruža mogućnost digitalne štampe. Namenjeni su za spoljašnje i unutrašnje brendiranje i oglašavanje. Odnosno predstavljaju izuzetno pogodne površine za štampanje reklamnog materijala.

Pored karakteristika u pogledu štampe, prednost im se daje i zbog dimenzionalne stabilnosti, čvrstoće, lagani su za rukovanje, i nemaju veliku težinu. 

Takve karakteristike pružaju mogućnost lakog prenosa, kao i postavljanja i uklanjanja sa željenog mesta.

Brendiranje stendija jeste jedan od načina da se istaknete od drugih, da budete zapaženi i da pokažete svoju jedinstvenost i originalnost. Uz estetsku funkciju, dobijate i uspešan način reklamnog oglašavanja putem jednog od proizvoda koji se svrstava u reklamne konstrukcije