Reklamne konstrukcije

Rollup

 Backdrop 

Display wall

Promo pult

A table

Brendiranje totema

Brendiranje senzormatika

Stendi

Brendiranje frižidera

Prelepljivanje bankomata

Reklamne table

Gradilišna tabla

REKLAMNE KONSTRUKCIJE

Reklama zauzima bitno mesto u pogledu prezentacije i promocije vašeg brenda, a danas postoje brojni načini na koje ćete postići oglašavanje.

Koji ćete vid reklamne konstrukcije odabrati zavisi od vrste reklamnog sadržaja koji želite da prikažete i prostora u kom treba da bude pozicionirana.

Prema tome, kroz dizajn, pripremu, štampu i montažu, kod nas možete naći sledeće konstrukcije:

Njihova upotreba pogodna je za razne promocije, sajmove, konferencije, predavanja, kongrese, kampanje, za pozicioniranje na mestima poput marketa, trgova, šoping centara, ulica, izložbenih i drugih mesta, dok su namenjeni za spoljnu i unutrašnju upotrebu.

Čest su izbor kada je u pitanju unutrašnja dekoracija poslovnog i sajamskog/izložbenog prostora.

Lake su za transportovanje, montažu i demontažu (za pojedine, vreme postavljanja je i do nekoliko minuta).

Zahvaljujući svom efektnom izgledu, predstavljaju pouzdana rešenja za prezentacije i promocije.

Pojedine konstrukcije sa unutrašnje strane imaju prazan prostor u koji je moguće odlagati materijal, što čini da je funkcionalnost jedna od bitnih odlika.

Štampa na reklamnim konstrukcijama, koja se može raditi na PVC foliji, papiru, PVC baneru, pločastim materijalima, jeste visokog kvaliteta, u punom koloru, i odlikuje je jednostavno menjanje.

Prednost je u mogućnosti upotrebe konstrukcije više puta, za različite događaje, dok se menja samo grafika. S obzirom na takvu mogućnost, pružamo i uslugu rebrendiranja.

Na takav način upotrebe ostvaruje se i ekonomičnost, čemu je prilagođena cena reklamnih konstrukcija.

Reklamne konstrukcije predstavljaju domen u kome, na osnovu obima obavljenog posla, imamo dugogodišnje uspešno stečeno iskustvo.

Pruženim uslugama nastojimo da postignete originalnost i autentičnost kroz grafička rešenja i štampu, čime ćete se izdvojiti od drugih na postojećem tržištu.