Slike na platnu

DOGA štamparija - Unutrašnje brendiranje - slike na kanvasu - brendiranje zidova - slike na platnu - slika po želji na platnu - raiffeisen BANK 4
DOGA štamparija - Unutrašnje brendiranje - slike na kanvasu - brendiranje zidova - slike na platnu - slika po želji na platnu - raiffeisen BANK 3
DOGA štamparija - Unutrašnje brendiranje - slike na kanvasu - brendiranje zidova - slike na platnu - slika po želji na platnu - raiffeisen BANK 1

 

SLIKE OD KANVASA

Slike na platnu predstavljaju remek-delo u digitalnom svetu.

Za razliku od papira, koji je takođe preporučena podloga za štampu, platno pruža visok kvalitet otpornosti, daje prirodan izgled i ispunjava estetsku funkciju svojom strukturom.

Zašto se daje prednost i u čemu je značaj slikarskog platna u doba razvijene tehnologije?

Grafiku na slikarskom platnu odlikuje visok kvalitet rezolucije, neograničenost u izboru tema i motiva, mogućnost trajnog očuvanja značajnih uspomena.

Ponuda slika, kao i dimenzija, neograničena je, i bira se u skladu sa vašim zahtevima.

Povezivanjem umetničkih dela sa tehnologijom i iskustvom zajedno možemo da dođemo do umetničkih sadržaja koji će biti prava remek-dela na platnu.

 

DEKORACIJA I SREĐIVANJE ENTERIJERA SLIKAMA NA PLATNU

Štampa slika i postera predstavlja čest izbor dizajnera i arhitekata, s obzirom na njihove različite mogućnosti u pogledu sređivanja unutrašnjosti prostora.

Vrednost ovakvih dela ogleda se u umetničkoj vrednosti i ujedno dekorativnoj funkciji. Bilo da je u pitanju poslovni, privatni ili izložbeni prostor, pomoću ovakvog vida dekoracije, enterijer se može urediti na vama svojstven i jedinstven način.

Reprodukcija postojećih poznatih slika, sopstvenih fotografija, ilustracija doprineće vizuelnom uređenju prostora.

Slike na platnu iz jednog ili više delova, uz mogućnost različitih oblika, izrađuju se shodno vašem zahtevu.

Zahvaljujući lakom prenošenju, mesto im se može često menjati, što donosi dodatnu mogućnosti za unošenje promena u vaš enterijer, čemu doprinose i razne mogućnosti za štampanje.

Kanvas je takva podloga da pruža mogućnost za najrazličitija grafička rešenja.

Ukoliko želite sopstveno osmišljenu sliku, naš tim dizajnera vam može pomoći prilikom njenog nastanka, ili već pripremljeno rešenje dostavljate na priprimu za štampu.

Prenošenjem samostalnih ideja dobijate unikatnu vrednost na platnu.

Za štampu se koriste ekološke boje, pogodne za unutrašnje brendiranje jer su bez štetnih isparenja i neprijatnih mirisa.  

KANVAS PLATNO SA BLIND RAMOM I NJEGOVO POSTAVLJANJE

Postupak digitalne štampe slika na platnu podrazumeva njeno postavljanje na blind ram, u dimenzijama koje odgovaraju platnu.

Pored postavljanja na blind ram, mogu biti sa i bez ukrasnog rama. Postavljanje rama podrazumeva i staklo koje, u zavisnoti od potreba, može biti mat i sjajno.

Svaki deo posla prilagođava se potrebama vaših zahteva.

Montaža slika od kanvasa na potrebne površine obavlja se jednostavno, uz mogućnost lakog prenošenja sa mesta na mesto.

Celokupnim procesom dobija se izgled platna koje ostavlja utisak umetničkog dela.