Unutrašnje brendiranje

Brendiranje zidova

Brendiranje stakla

Štampa slika i postera

Brendiranje prodajnih objekata

Podna grafika

Dekoracija enterijera

UNUTRAŠNJE BRENDIRANJE

Unutrašnje brendiranje čini ulaganje u vrednost kompanije, čineći moćno sredstvo komunikacije u poslovnom ili privatnom prostoru, kao prvi utisak i odraz vašeg stila.

Digitalno brendiranje obavlja se u saglasju sa tzv. kulturom ponašanja i izgleda celokupnog identiteta, korporativnog i privatnog.

Grafika za unutrašnje brendiranje neophodna je za realizovanje uspešnog vizuelnog identiteta i stila.

Širok spektar mogućnosti odabira načina obeležavanja, omogućava i dostupnost različitih elemanata, a naša usluga podrazumeva sledeće:

Štampa za unutrašnjost prostora moguća je na različitim vrstama podloga i sa različitim grafičkim rešenjima, dok sve počinje preciznim određivanjem šta se želi postići, kada se formira i cena unutrašnjeg brendiranja.

PVC folija za unutrašnje brendiranje zidova, podova i staklenih površina čest je izbor materijala, dok su na raspolaganju i brojne vrste papira, PVC banerapločastih materijala.

Konsultacije u vezi sa primenom i usklađenosti materijala sa štampom dobijate od našeg tima saradnika, kao i mogućnost zajedničke izrade grafičkog rešenja.

Montaža takođe predstavlja sastavni deo naše usluge, čime pružamo garanciju u pogledu kvaliteta, a vama priliku da postanete prepoznatljivi i da pokažete zašto ste jedinstveni.