Brendiranje koncerta

DOGA štamparija - digitalna štampa - digitalna štampa velikih formata - brendiranje dogadaja - brendiranje koncerata i festivala - beer fest - ciradno platno - baner - mesh platno- cerada - stampa na ceradi - stampa na pvc baneru

BRENDIRANJE KONCERTA I FESTIVALA

Kvalitetno brendiranje događaja, koncerta i festivala, jeste jedan od glavnih uslova za postizanje vizuelnog izgleda i efektnosti.

U zavisnosti od namene, podrazumeva se kreiranje štampe koja će biti autentičnog dizajna, uz mogućnost izrade u različitim formatima.

Za potrebe ovakvih i sličnih manifestacija, upotrebljavaju se ograde kojima se ograđuje površina na kojoj se događaj dešava. Uz postavljanje štampe na datim konstrukcijama.

Kapije, odnosno ulazi na koncerte i festivale, takođe se brendiraju, kao mesta koja je potrebno da se posebno obeleže i istaknu.

Štampa se radi na banerima u punom koloru, UV i vodootporna.

Odabir materijala mora biti prilagođen mestu i uslovima postavljanja. U zavisnosti od toga da li je u pitanju spoljašnje ili unutrašnje brendiranje.

Različiti reklamni proizvodi upotrebljavaju se za reklamiranje i promociju predstojećih događaja.

Bilbordi i megabordi su jedan od takvih načina oglašavanja koji utiču na stepen uočljivosti svojim efektnim izgledom.

 

Grafika koncerta i festivala mora da ispuni sve standarde kvaliteta, kao i estetski momenat. Plakati i posteri, rollup, back wall, svetleće reklame, takođe su neizostavni proizvodi u datom domenu usluga.

Pored ovakvih vidova proizvoda, brojne druge konstrukcije mogu da se brendiraju, i to reklamni šator, promo i info pult, A table, i mnogi drugi.

Ukoliko je potrebno, merenje za postavljanje štampe obavlja naš tim, a uz to i samu montažu.

Sa našim timom saradnika moguće su konsultacije u vezi sa čitavim vizuelnim izgledom koncerta i festivala, koji će vam pružiti sve potrebne savete u vezi sa kombinovanjem grafike sa prostorom u koji se postavljaju, kao i sa materijalom na kome se rade.

Zahvaljujući dugogodišnjim saradnjama, sprovedenim projektima, opremi koju posedujemo, stekli smo iskustvo koje nam pruža dobijanje kvalitetnih rešenja u pogledu postavljenih standarda brendiranja koncerta i festivala.