Brendiranje koncerta

DOGA štamparija - digitalna štampa - digitalna štampa velikih formata - brendiranje dogadaja - brendiranje koncerata i festivala - beer fest - ciradno platno - baner - mesh platno- cerada - stampa na ceradi - stampa na pvc baneru

BRENDIRANJE KONCERTA I FESTIVALA

Brendiranje za potrebe koncerata je ključni element u stvaranju vizuelnog identiteta događaja i privlačenju publike. U DOGA štampariji razumemo važnost snažnog brendiranja kako bi koncert bio prepoznatljiv i ostavio snažan utisak na posetioce. Naša široka paleta usluga omogućava nam da pružimo sveobuhvatne rešenja za brendiranje koncerata.

Naš tim stručnjaka za dizajn će sarađivati sa vama kako bismo razumeli vašu viziju i identitet koncerta. Na osnovu toga, razvijamo kreativne i originalne dizajne koji će odražavati duh koncerta i privući ciljnu publiku. Naše usluge obuhvataju štampu različitih materijala za brendiranje koncerata, uključujući postere, banere, ulazne karte, backstage propusnice, promotivne materijale i još mnogo toga.

Koristimo visokokvalitetnu digitalnu štampu koja omogućava precizan prenos boja, oštrinu detalja i živopisne grafike. Naša tehnologija omogućava nam da štampamo na različitim materijalima, poput papira, PVC banera, tekstila i drugih materijala, kako bismo pružili širok spektar kreativnih mogućnosti za brendiranje koncerata.

Pored štampe, pružamo i usluge montaže i postavljanja štampanih materijala na koncertnim lokacijama. Naš tim će se pobrinuti da sve bude postavljeno sigurno, estetski privlačno i da maksimizuje vidljivost brendiranja.

U DOGA štampariji smo posvećeni pružanju visokog kvaliteta, brze isporuke i fleksibilnosti kako bismo zadovoljili potrebe naših klijenata u industriji zabave. Imamo iskustvo u brendiranju različitih vrsta koncerata, festivala, muzičkih događaja i kulturnih manifestacija.

Budite sigurni da će brendiranje za potrebe koncerata iz DOGA štamparije pružiti vizuelnu atraktivnost, profesionalnost i prepoznatljivost događaja. Kontaktirajte nas danas kako bismo razgovarali o vašem projektu brendiranja koncerta i pružili vam personalizovano rešenje koje će odgovarati vašim potrebama.

Kvalitetno brendiranje događaja, koncerta i festivala, jeste jedan od glavnih uslova za postizanje vizuelnog izgleda i efektnosti.

U zavisnosti od namene, podrazumeva se kreiranje štampe koja će biti autentičnog dizajna, uz mogućnost izrade u različitim formatima.

Za potrebe ovakvih i sličnih manifestacija, upotrebljavaju se ograde kojima se ograđuje površina na kojoj se događaj dešava. Uz postavljanje štampe na datim konstrukcijama.

Kapije, odnosno ulazi na koncerte i festivale, takođe se brendiraju, kao mesta koja je potrebno da se posebno obeleže i istaknu.

Štampa se radi na banerima u punom koloru, UV i vodootporna.

Odabir materijala mora biti prilagođen mestu i uslovima postavljanja. U zavisnosti od toga da li je u pitanju spoljašnje ili unutrašnje brendiranje.

Različiti reklamni proizvodi upotrebljavaju se za reklamiranje i promociju predstojećih događaja.

Bilbordi i megabordi su jedan od takvih načina oglašavanja koji utiču na stepen uočljivosti svojim efektnim izgledom.

 

Grafika koncerta i festivala mora da ispuni sve standarde kvaliteta, kao i estetski momenat. Plakati i posteri, rollup, back wall, svetleće reklame, takođe su neizostavni proizvodi u datom domenu usluga.

Pored ovakvih vidova proizvoda, brojne druge konstrukcije mogu da se brendiraju, i to reklamni šator, promo i info pult, A table, i mnogi drugi.

Ukoliko je potrebno, merenje za postavljanje štampe obavlja naš tim, a uz to i samu montažu.

Sa našim timom saradnika moguće su konsultacije u vezi sa čitavim vizuelnim izgledom koncerta i festivala, koji će vam pružiti sve potrebne savete u vezi sa kombinovanjem grafike sa prostorom u koji se postavljaju, kao i sa materijalom na kome se rade.

Zahvaljujući dugogodišnjim saradnjama, sprovedenim projektima, opremi koju posedujemo, stekli smo iskustvo koje nam pruža dobijanje kvalitetnih rešenja u pogledu postavljenih standarda brendiranja koncerta i festivala.