DOGA stamparija posao

 

Zaposlenje – DOGA ŠTAMPARIJA 

 

Bilo da ste tek zakoračili na putu izgradnje vaše karijere ili ste iskusni profesionalac u potrazi za novim poslovnim izazovima, na ovoj stranici možete pronaći potrebne informacije o otvorenim pozicijama i praksama koje nudimo.

 

DOGA štamparija - karijera u štampariji DOGA - zaposlenje u štampariji DOGA - otvoreno radno mesto u štampariji DOGA - Grafički dizajner u štampariji DOGA štamparija - Dizajner štampe u štampariji DOGA
DOGA štamparija - karijera u štampariji DOGA - zaposlenje u štampariji DOGA; - otvoreno radno mesto u štampariji DOGA; - Radnik na mašini u štampariji DOGA štamparija - operater na mašini za štampu u štampariji DOGA
DOGA štamparija - karijera u štampariji DOGA - zaposlenje u štampariji DOGA - otvoreno radno mesto u štampariji DOGA - Radnik na CNC mašini u štampariji DOGA štamparija - CNC operater u štampariji DOGA
DOGA štamparija - karijera u štampariji DOGA - zaposlenje u štampariji DOGA - otvoreno radno mesto u štampariji DOGA - Montažer u štampariji DOGA štamparija - Monter štampe u štampariji DOGA
DOGA štamparija - karijera u štampariji DOGA - zaposlenje u štampariji DOGA - otvoreno radno mesto u štampariji DOGA - Radnik u doradi u štampariji DOGA štamparija - Radnik u štampariji DOGA
DOGA štamparija - karijera u štampariji DOGA - zaposlenje u štampariji DOGA - otvoreno radno mesto u štampariji DOGA - Menadžer nabavke u štampariji DOGA štamparija - Referent nabavke u štampariji DOGA

 

Posao u štampariji DOGA 

Stalno potrebni radnici u stampariji su sledeća radna mesta:

Grafički dizajner

Operater na mašinama za štampu

Operater na CNC mašini

Montažer

Radnik u doradi

Referent nabavke 

 

Praksa u štampariji DOGA

 

 

karijera@dogadoo.rs

 

Zašto odabrati štampariju DOGA za budućeg poslodavca?

Postoji nekoliko razloga zašto biste trebali odabrati štampariju DOGA kao svog budućeg poslodavca:

 • Lider u industriji: DOGA štamparija je lider u digitalnoj štampi velikog formata u Srbiji i regionu. Naša reputacija je izgrađena na vrhunskom kvalitetu, inovacijama i profesionalizmu. Rad u štampariji DOGA pruža vam priliku da budete deo kompanije koja postavlja standarde u industriji.
 • Vrhunska tehnologija: Štamparija DOGA je opremljena najnovijom štamparskom tehnologijom i vrhunskom opremom. Rad u našoj štampariji znači da ćete raditi sa najnovijim alatima i tehnologijama koji vam omogućavaju da postignete vrhunski kvalitet i da ispunite zahteve naših klijenata.
 • Raznoliki projekti i klijenti: Rad u štampariji DOGA donosi raznovrsne projekte i saradnju sa poznatim klijentima i brendovima iz različitih industrija. Imate priliku da radite na različitim vrstama projekata, od reklamnih kampanja i promotivnih materijala do ambalaže proizvoda i izložbenih panela. Ovo vam pruža mogućnost da razvijete svoje veštine i iskažete svoju kreativnost u različitim kontekstima.
 • Društvena odgovornost: Štamparija DOGA je posvećena društvenoj odgovornosti i održivosti. Svesni smo uticaja naše industrije na životnu sredinu i preduzimamo korake ka smanjenju negativnog uticaja. Rad u našoj kompaniji znači da ćete biti deo tima koji vodi računa o održivosti i doprinosi zaštiti životne sredine.
 • Profesionalni razvoj: Štamparija DOGA pruža mogućnosti za profesionalni razvoj i napredovanje. Podstičemo kontinuirano učenje, usavršavanje i razvoj veština naših zaposlenih. Kroz obuke, mentorske programe i projekte sa visokim izazovima, podržavamo vaš profesionalni rast i pomažemo vam da ostvarite svoje karijerne ciljeve.
 • Timski duh i radna atmosfera: U DOGA štampariji negujemo timski duh i podržavamo saradnju među zaposlenima. Verujemo da je zajednički rad ključ uspeha. Radimo u dinamičnom okruženju gde se ideje cene, mišljenja se čuju i inovacije se podstiču. Naša radna atmosfera je pozitivna, inspirativna i motivaciona.

Odabirom štamparije DOGA za budućeg poslodavca, dobićete priliku da radite u vrhunskoj kompaniji sa najnovijom tehnologijom, raznolikim projektima i timom stručnjaka. Pružamo vam mogućnost da razvijete svoje veštine, ostvarite profesionalni rast i budete deo industrije koja neprestano napreduje.

Rad u štampariji DOGA pruža potencijalnim zaposlenima izvanredne mogućnosti za poslovni i lični razvoj.

Evo nekoliko razloga zašto će rad u našoj štampariji omogućiti zaposlenima da ostvare svoj puni potencijal:

 • Poslovni razvoj: Kao lider u digitalnoj štampi velikog formata, štamparija DOGA pruža izuzetne mogućnosti za poslovni razvoj. Rad u našoj kompaniji znači da ćete biti okruženi stručnjacima u industriji, koji su spremni da podele svoje znanje, iskustvo i najbolje prakse. Imate priliku da steknete nove veštine, unapredite svoje tehničke sposobnosti i razvijete duboko razumevanje procesa štampe. Kroz raznovrsne projekte i saradnju sa poznatim klijentima, možete se izazvati i rasti profesionalno.
 • Kreativnost i inovacije: Rad u štampariji DOGA podstiče kreativnost i inovacije. Imate priliku da radite na različitim vrstama projekata, od reklamnih kampanja do kompletnog rebrendiranja maloprodajnih lanaca, gde možete primeniti svoju kreativnost i doneti nove ideje. Podržavamo inovativno razmišljanje i ohrabrujemo naše zaposlene da izlaze izvan ustaljenih okvira. Ovo je prostor gde možete izraziti svoju umetničku stranu i doprineti stvaranju vizuelno privlačnih štampanih materijala.
 • Timski rad: U DOGA štampariji negujemo timski duh i saradnju. Radite u okruženju gde cene timski rad, razmenu ideja i podršku među članovima tima. Kroz timski rad možete naučiti nove veštine, razviti sposobnost efikasnog timskog rada i razumeti važnost zajedničkog doprinosa. Ovo će vam biti korisno ne samo u profesionalnom životu, već i u ličnim interakcijama.
 • Mogućnosti obuke i razvoja: U DOGA štampariji ulažemo u obuku i razvoj naših zaposlenih. Pružamo prilike za učenje novih veština, pohađanje obuka, radionica i seminara. Podržavamo vaše ambicije i ciljeve kroz mentorske programe i mogućnosti napredovanja u karijeri. Imate priliku da unapredite svoje veštine, steknete nova znanja i rastete kao profesionalac.
 • Radno okruženje i ravnoteža između posla i života: U DOGA štampariji vodimo računa o dobrobiti naših zaposlenih. Pružamo pozitivno radno okruženje, gde se poštuje radna etika, ali takođe vrednujemo ravnotežu između posla i privatnog života. Verujemo da je zadovoljan i izbalansiran život ključ za produktivan i uspešan rad.

Rad u štampariji DOGA omogućava potencijalnim zaposlenima da se razvijaju i rastu, kako na profesionalnom, tako i na ličnom nivou. Pružamo podršku, mogućnosti obuke i inspirativno radno okruženje koje će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Ako ste spremni da se pridružite našem timu i ostvarite svoj puni potencijal, pozivamo vas da se prijavite i postanete deo naše uspešne priče.