Slika na peni

DOGA štamparija - Digitalna štampa velikih formata - štampa na foliji - štampa na peni - štampa slika i postera po želji - slika na peni - brendiranje zidova - mapa sveta 1

 

SLIKA NA PENI

Slika na peni postaje sve zastupljeniji model kada želite onu koja će biti okačena na zid, poslovnog ili privatnog prostora, a koja je postojanija od obično urađenih, koje je lako fizički oštetiti.

Kada se odlučite za ovakav postupak, dostavljate nam fotografiju ili sliku za koje želite da se štampaju, za koje se štampa radi na foliji koja se kašira na penu.

Drugi način je da se direktnom UV štampom slika štampa direktno na pločastom materijalu.

Prednost ovakvog načina jeste i u jednostavnom premeštanju sa jednog mesta na drugo. Odnosno lakom skidanju i montaži.

Slika kaširana na peni može da obogati vaš radni prostor, da doprinese izgradnji vašeg stila, da klijentima, saradnicima, partnerima ukaže na vašu brigu o detaljima prilikom ulaska u vaše poslovno okruženje.

Štampa slika i postera omogućava da privatni stambeni prostor, a naročito dečje sobe, oplemenite postojanim umetničkim delom koje je nastalo iz vašeg objektiva ili na osnovu sopstvenog dizajna

Slika na peni je inovativan način prikazivanja fotografija i slika na materijalu koji je obično koristi za izradu pluta. Umesto tradicionalnog platna ili papira, slika se prenosi na površinu od peni, što daje jedinstven izgled i teksturu slici.

Proces stvaranja slike na peni uključuje posebnu tehniku prenosa slike na površinu peni. Najpre se odabire željena slika ili fotografija, koja se zatim prenosi na peni koristeći posebne tehnike štampe. Ove tehnike mogu uključivati direktnu štampu na peni, transfer slike na peni ili ručno iscrtavanje slike na peni. Nakon što je slika preneta na peni, mogu se primeniti dodatni slojevi ili zaštitni premazi kako bi se osigurala dugotrajnost i očuvanje slike.

Slike na peni mogu biti vrlo kreativne i mogu se koristiti u različite svrhe. One su popularne u dekorisanju enterijera, kao deo zidnih dekoracija, panela ili umetničkih instalacija. Takođe se mogu koristiti u reklamne svrhe, kao deo brendiranja prostora ili izložbenih štandova. Slike na peni mogu se prilagoditi različitim veličinama, oblicima i dizajnima, pružajući fleksibilnost u kreiranju jedinstvenih vizuelnih rešenja.

Prednosti slika na peni uključuju njihovu izdržljivost, otpornost na habanje i oštećenja, kao i mogućnost prilagođavanja različitim dekorativnim stilovima. Takođe, penina površina daje poseban izgled slici, dodajući teksturu i dimenzionalnost.

Kada birate sliku na peni, važno je raditi sa kvalitetnom štamparijom koja ima iskustvo u ovom specifičnom procesu. DOGA štamparija može pružiti usluge štampe slika na peni, koristeći napredne tehnike i materijale kako bi postigla visokokvalitetne rezultate. Sa njihovim stručnim timom i modernom opremom, možete biti sigurni da će slika na peni izgledati impresivno i zadovoljiti vaše estetske i funkcionalne zahteve.

LEPLJENJE (KAŠIRANJE) SLIKE NA PENI

Prednost slika na peni jeste u njihovoj dužini trajanja, čvrstini, kvalitetu. Kao i u istaknutom načinu postavljanja koje ne zahteva veliki napor, i koje možete samostalno da uradite.

Pogodne za unutrašnje brendiranje, značajna karakteristika ovakvih slika jeste i mogućnost dobijanja željenog oblika. Pena predstavlja materijal koji se može oblikovati onako kako definišete zahtevom, kao i same dimenzije kojima niste uslovljeni.

Njihovo kačenje obavlja se direktno na zid uz pomoć duplofan trake, koja je obostrano lepljiva, ili se pričvršćuje nosačima.

Kako bi im se produžio vek trajanja, može se raditi i plastifikacija.

Rok i način isporuke prilagođavamo vašim potrebama. Kaširanje se naplaćuje u zavisnosti od vrste, debljine i dimenzije samog materijala. Dok sve dodatne informacije dobijate od našeg stručnog i profesionalnog tima saradnika.