Slika na peni

DOGA štamparija - Digitalna štampa velikih formata - štampa na foliji - štampa na peni - štampa slika i postera po želji - slika na peni - brendiranje zidova - mapa sveta 1

 

SLIKA NA PENI

Slika na peni postaje sve zastupljeniji model kada želite onu koja će biti okačena na zid, poslovnog ili privatnog prostora, a koja je postojanija od obično urađenih, koje je lako fizički oštetiti.

Kada se odlučite za ovakav postupak, dostavljate nam fotografiju ili sliku za koje želite da se štampaju, za koje se štampa radi na foliji koja se kašira na penu.

Drugi način je da se direktnom UV štampom slika štampa direktno na pločastom materijalu.

Prednost ovakvog načina jeste i u jednostavnom premeštanju sa jednog mesta na drugo. Odnosno lakom skidanju i montaži.

Slika kaširana na peni može da obogati vaš radni prostor, da doprinese izgradnji vašeg stila, da klijentima, saradnicima, partnerima ukaže na vašu brigu o detaljima prilikom ulaska u vaše poslovno okruženje.

Štampa slika i postera omogućava da privatni stambeni prostor, a naročito dečje sobe, oplemenite postojanim umetničkim delom koje je nastalo iz vašeg objektiva ili na osnovu sopstvenog dizajna

 

LEPLJENJE (KAŠIRANJE) SLIKE NA PENI

Prednost slika na peni jeste u njihovoj dužini trajanja, čvrstini, kvalitetu. Kao i u istaknutom načinu postavljanja koje ne zahteva veliki napor, i koje možete samostalno da uradite.

Pogodne za unutrašnje brendiranje, značajna karakteristika ovakvih slika jeste i mogućnost dobijanja željenog oblika. Pena predstavlja materijal koji se može oblikovati onako kako definišete zahtevom, kao i same dimenzije kojima niste uslovljeni.

Njihovo kačenje obavlja se direktno na zid uz pomoć duplofan trake, koja je obostrano lepljiva, ili se pričvršćuje nosačima.

Kako bi im se produžio vek trajanja, može se raditi i plastifikacija.

Rok i način isporuke prilagođavamo vašim potrebama. Kaširanje se naplaćuje u zavisnosti od vrste, debljine i dimenzije samog materijala. Dok sve dodatne informacije dobijate od našeg stručnog i profesionalnog tima saradnika.