Reklamne kutije

Digitalna šampa velikih formata - POS materijal - kutije - kutije od foreksa - kutije od kartona - brendiranje kutija - prelepljivanje kutija folijom - zadužbina ilije kolarca - humanitarni koncert

 

KUTIJE — OD FOREKSA, KARTONSKE, PLASTIČNE

Reklamne kutije predstavljaju oblik reklamnog materijala na koji se sve više usmerava pažnja zbog pozicioniranosti na mestima prodaje i promocija. Iz toga razloga, se pored njihove praktičnosti, posebna pažnja obraća na estetsku funkciju.

Reklamne kutije, kao POS materijal, svojim vizuelnim izgledom treba da zainteresuju za proizvod koji se u njima nalazi. Na taj način dolazimo do tzv. upotrebe reklame.

Uz zaštitu samog pakovanja, koja je bitna karakteristika, podjednako je važna i sama štampa. Ona takođe treba da doprinese privlačenju pažnje za ono što se u samoj kutiji nalazi.

U zavisnosti od njihove namene, određuje se izdržljivost i nosivost, pa se u skladu sa tim i vrši odabir materijala od kog se prave — od foreksa, kartona ili plastike.

S obzirom na različite strukture datih materijala, imaju odličnu pogodnost za štampu ili aplikaciju folije. Veoma su malih težina, a kada su u pitanju dimenzije, izrađujemo ih u formatu koji vam je potreban.

Izrađujemo i  promotivne kutije, kutije za zastave, futrole za diplome, kutije za plakate i postere.

Izrada kutija podrazumeva originalan i kvalitetan dizajn, što ističemo kao bitan segment, kao i samu štampu, koji moraju da ispune najviši mogući kvalitet.

Ukoliko nemate pripremljeno grafičko rešenje, naš tim grafičkih stručnjaka na raspolaganju vam je za sve ideje i rešenja. Tu su da razumeju šta vam je potrebno, a tim montažera vam stoji na raspolaganju za njihovo postavljanje