Čeone gondole

Digitalna štampa velikih formata - POS materijal - police - čeone gondole - štampa na pločastim materijalima - štampa na forexu - nivea

 

ČEONE GONDOLE

Čeone gondole ― POS materijal ― imaju prednost da veličinom i pozicijom utiču na uočavanje proizvoda koji se na njima nalaze.

Pozicije na kojima se postavljaju, uz mogućnost izlaganja više različitih vrsta proizvoda, najčešće predstavljaju stalno dodatno mesto izlaganja, koje je svakodnevno izloženo pogledu potrošača.

Reklamne čeone gondole utiču na preglednost izloženih proizvoda, pa samo njihovo slaganje takođe utiče na privlačenje pažnje.

Izgled štampe može da se prilagodi izgledu proizvoda koji se izlaže, čime se dobija potpuni vizuelni efekat.

Kako smo svedoci najrazličitijih oblika oglašavanja, kada se pristupa promociji proizvoda, biraju se oni koji imaju prednost u pogledu privlačenja ciljane grupe i njenog podsticanja da postane konzument vaših proizvoda i usluga.

Grafika na gondolama treba da bude efektna, da se uklopi u postojeći izgled. Da ne odstupa od proizvoda koji su na njoj istaknuti, u čemu vam može pomoći naš tim grafičkih dizajnera. Izrađuje se u potrebnim dimenzijama, uz proces postavljanja štampe. Dok nastojimo da se izgledom i montažom ispune svi standardi kvaliteta i vizuelnog efekta.

Iskustvo u datom načinu reklamiranja omogućilo nam je pouzdanost u pogledu pružanja usluge brendiranje čeonih gondola. Uz praćenje savremenih uslova i aktuelnih zahteva tržišta, što prati i cena reklamnih čeonih gondola. 

Ulaganje u kvalitet njihovog izgleda predstavlja ulaganje u samu prodaju.