Reboard

REBOARD

Štampa na Reboard materijalu je popularna tehnika koja omogućava kreiranje čvrstih i laganih reklama, izložbenih štandova, trodimenzionalnih modela i drugih kreativnih projekata. Reboard je materijal koji se sastoji od valovitog kartona sa specijalnim premazom koji mu daje izuzetnu čvrstoću i stabilnost.

Evo nekoliko ključnih aspekata štampe na Reboard materijalu:

  1. Lagan i izdržljiv: Reboard je izuzetno lagan materijal, ali istovremeno izuzetno čvrst i izdržljiv. To ga čini idealnim za različite aplikacije, uključujući štandove na sajmovima, reklame, promotivne pultove i trodimenzionalne figure. Reboard može izdržati težinu i pružiti stabilnost bez deformacija.

  2. Visokokvalitetna štampa: Reboard materijal je izuzetno pogodan za digitalnu štampu visokog kvaliteta. Može se štampati u bogatim bojama, detaljnim teksturama i oštrim linijama. Ova tehnika omogućava prikazivanje kompleksnih dizajna, grafika i fotografija sa visokom rezolucijom.

  3. Jednostavna obrada: Reboard se lako seče, oblikuje i sklapa. Može se rezati u različite oblike i dimenzije, omogućavajući vam da kreirate dizajne koji odgovaraju vašim potrebama. Takođe se može savijati i oblikovati kako biste postigli željeni trodimenzionalni oblik.

  4. Ekološki prihvatljiv: Reboard materijal je ekološki prihvatljiv jer je napravljen od recikliranog papira i može se reciklirati nakon upotrebe. Ovo je važno za kompanije koje žele da pokažu svoju posvećenost zaštiti životne sredine.

  5. Montaža i demontaža: Reboard materijal omogućava jednostavnu montažu i demontažu. Može se lako sastaviti i rasklopiti bez potrebe za posebnim alatima ili veštinama. To čini Reboard veoma praktičnim za korišćenje na sajmovima, promocijama i drugim događajima gde je potrebna mobilnost i brza postavka.

U DOGA štampariji, koristimo visokokvalitetne digitalne štampače koji pružaju izvrsne rezultate na Reboard materijalu. Naš tim stručnjaka vam može pomoći u dizajniranju, odabiru materijala i implementaciji štampe na Reboard materijalu kako biste postigli željeni vizuelni efekat i privukli pažnju ciljne publike.

Digitalna štampa na reboard-u odlikuje se visokim kvalitetom i izuzetnom postojanošću. Uz željeni dizajn, koji nam možete dostaviti na pripremu, ili ga osmisliti zajedno sa našim grafičkim dizajnerima dobija se proizvod u željenom obliku i za namenu koje je potrebna.

Reboard (beelite) predstavlja vrstu pločastog materijala koji ima široku upotrebnu vrednost čemu doprinosi i njegova struktura. Sa obe strane nalaze se bele papirne ploče, dok je unutrašnjost ispunjena šupljikavim jezgrom. Zahvaljujući beloj površini, izuzetno je pogodan kada je u pitanju digitalna štampa velikog formata.

Upotreba reboard materijala preporučuje se za najrazličitije vidove reklama namenjene za promocije, prodajna i poslovna mesta, lokale, štandove, enterijere, 3D konstrukcije, i slično.

Prednosti jesu u tome što je izuzetno lagan. Dok je istovremeno čvrst, izdržljiv, otporan, veoma pogodan za CNC sečenje i savijanje. Poseduje visoku otpornost na vlagu. Veoma je dugotrajan i pored toga što je na bazi papira, ne savija se prilikom određenih opterećenja, čime ga odlikuje velika stabilnost u pogledu oblika.

Lepi se na bazi vode, bez štetnih svojstava, pogodan za recikliranje.

Kako ga odlikuje mala težina, lak je za transport, kao i montažu i demontažu. Stoga, montaža reabord materijala nije zahtevna, i obavlja je tim naših saradnika – montažera.

Cena reboard-a predstavlja još jedan razlog njegovog odabira. Kontaktiranjem naših saradnika dobićete sve potrebne informacije i odgovore na vaše upite u najkraćem vremenskom roku – od konsultacija u vezi sa izborom materijala, preko dizajna, štampe, pa do dostave, i montaže.  

Digitalna štampa na reboard-u pravi je izvor za vas ukoliko vam je potreban kvalitetan materijal za reklamno oglašavanje.