Digitalna štampa na Reboard-u

REBOARD

Reboard (beelite) predstavlja vrstu pločastog materijala koji ima široku upotrebnu vrednost čemu doprinosi i njegova struktura – sa obe strane nalaze se bele papirne ploče, dok je unutrašnjost ispunjena šupljikavim jezgrom. Zahvaljujući beloj površini, izuzetno je pogodan kada je u pitanju digitalna štampa velikog formata.

Digitalna štampa na reboard-u odlikuje se visokim kvalitetom, izuzetnom postojanošću. Uz željeni dizajn, koji nam možete dostaviti na pripremu, ili ga osmisliti zajedno sa našim grafičkim dizajnerima dobija se proizvod u željenom obliku i za namenu koje je potrebna.

Upotreba reboard materijala preporučuje se za najrazličitije vidove reklama namenjene za promocije, prodajna i poslovna mesta, lokale, štandove, enterijere, 3D konstrukcije, i slično.

Prednosti jesu u tome što je izuzetno lagan, dok je istovremeno čvrst, izdržljiv, otporan, veoma pogodan za CNC sečenje i savijanje. Poseduje visoku otpornost na vlagu, veoma je dugotrajan i pored toga što je na bazi papira, ne savija se prilikom određenih opterećenja, čime ga odlikuje velika stabilnost u pogledu oblika.

Lepi se na bazi vode, bez štetnih svojstava, pogodan za recikliranje.

Kako ga odlikuje mala težina, lak je za transport, kao i montažu i demontažu. Stoga, montaža reabord materijala nije zahtevna, i obavlja je tim naših saradnika – montažera.

Cena reboard-a predstavlja još jedan razlog njegovog odabira. Kontaktiranjem naših saradnika dobićete sve potrebne informacije i odgovore na vaše upite u najkraćem vremenskom roku – od konsultacija u vezi sa izborom materijala, preko dizajna, štampe, pa do dostave, i montaže.