POS MATERIJAL

POS MATERIJAL

POS materijal (point of sale materials) čini kratkoročnu promotivnu formu oglašavanja namenjenu komunikaciji sa kupcima i potencijalnim potrošačima, za privlačenje pažnje i zainteresovanosti za vaše proizvode i usluge. 

Upotreba tehnika za povećanje prodaje proizvoda i usluga utiče na podizanje svesti o njihovom postojanju. Kupci odluku o kupovini robe donose  na mestu prodaje, zato je bitno pravlino naglasiti, izložiti i predstaviti proizvod ili uslugu na samom mestu gde kupci donose odluku.

Postavljanjem na mestu prodaje, kao deo promotivnog materijala, pozicionirani su na onim mestima koja su uočljiva. 

Štampa POS materijala zavisi od upotrebne namene, i radi se na različitim vrstama materijala (PVC folija, papir, pločasti materijali).

Kako nastojimo da primenjujemo savremene tehnike u datom procesu, kao krajnji rezultat nastaju efektni inovativni proizvodi.

Uz dizajn, izgledom i pozicioniranošću izdvajaju se od ostalih medija oglašavanja. Izrada POS materijala podrazumeva:

Odlučujemo se za POS materijal upravo zbog toga što se odluka o kupovini najčešće donosi na mestu prodaje/kupovine.

Vizuelnim efektima i informativnošću podstiču na kupovinu proizvoda. Iz tog razloga, predstavljaju idealan izbor kada posežete za različitim metodama i načinima oglašavanja, čemu doprinosi i odličan odnos cene i kvaliteta. Cena POS materijala uslovljena je odabirom njihovih navedenih vrsta.

Nastojeći da postignete što bolji vizuelni izgled, naš tim spreman je da sprovede vaše zahteve od početne ideje do saveta o pozicioniranju POS materijala i njihove montaže.

Efektivan POS materijal može značajno povećati prodaju. Na našem blogu pronađite savete i ideje za kreiranje privlačnog POS materijala koji ne samo da privlači pažnju kupaca, već i podstiče kupovinu.