POS MATERIJAL

Police

Paletne obloge 

Čeone gondole

Vobleri

Kutije

Hengeri

POS MATERIJAL

POS materijal (point of sale) čini kratkoročnu promotivnu formu oglašavanja namenjenu komunikaciji sa kupcima i potencijalnim potrošačima, za privlačenje pažnje i zainteresovanosti za vaše proizvode i usluge.

S obzirom na to da je cilj da se ostvari motivacija za kupovinu, pažnja je usmerena na percepciju kupaca, kako bi se uspešno sproveo uticaj i odluka o kupovini.  

Upotreba tehnika za povećanje prodaje proizvoda i usluga utiče na podizanje svesti o njihovom postojanju.

Postavljanjem na mestu prodaje, kao deo promotivnog materijala, pozicionirani su na onim mestima koja su uočljiva. Ukoliko se pravilno plasiraju, u velikom procentu dopire se do kupaca.

Štampa POS materijala zavisi od upotrebne namene, i radi se na različitim vrstama materijala (PVC folija, papir, pločasti materijali).

Kako nastojimo da primenjujemo savremene tehnike u datom procesu, kao krajnji rezultat nastaju efektni inovativni proizvodi.

Uz dizajn, izgledom i pozicioniranošću izdvajaju se od ostalih medija oglašavanja. Izrada POS materijala podrazumeva:

Odlučujemo se za POS materijal upravo zbog toga što se odluka o kupovini najčešće donosi na mestu prodaje/kupovine.

Vizuelnim efektima i informativnošću podstiču na kupovinu proizvoda. Iz tog razloga, predstavljaju idealan izbor kada posežete za različitim metodama i načinima oglašavanja, čemu doprinosi i odličan odnos cene i kvaliteta. Cena POS materijala uslovljena je odabirom njihovih navedenih vrsta.

Nastojeći da postignete što bolji vizuelni izgled, naš tim spreman je da sprovede vaše zahteve od početne ideje do saveta o pozicioniranju POS materijala i njihove montaže.