Brendiranje totema

DOGA štamparija - Digitalna štampa velikih formata - reklamne konstrukcije - pos materijal - Brendiranje totema - prelepljivanje totema pvc folijom - totemi koji se provetljavaju - pošta

 

BRENDIRANJE TOTEMA – PRELEPLJIVANJE PVC FOLIJOM

Totemi predstavljaju reklamne konstrukcije koje su najčešće izdvojene i stoje samostalno. Spadajući u grupu reklama velikih dimenzija, a koje služe za prikazivanje određenih poruka pored prodajnih objekata. Odnosno najčešće su pozicionirani tako da privuku pažnju na dato prodajno mesto.

Shodno tome, najčešće se postavljaju ispred marketa, banaka, apoteka, benzinskih stanica, u oblastima industijskih zona, i slično. Sa ciljem prikazivanja različitih reklamnih poruka, kao što su informacije u vezi sa cenama, akcijama, datumima.

Zbog svoje veličine, objekat pored kog se nalaze uočljiv je i sa velike udaljenosti. Totemi mogu biti jednostrani i dvostrani, prosvetljeni i neprosvetljeni.

Kada je u pitanju reklamno oglašavanje, danas se sve više povećava spektar različitih načina da se istakne određeni brend, proizvodi i usluge.

Zastupljenost reklamnih totema sve je veća u domenu štampe velikog formata. Zahvaljujući svom vizuelnom izgledu, dimenzijama, efektnoj reklami, predstavljajući mesto koje povezuje brend sa ciljnom grupom.

Njihova štampa radi se na PVC foliji. Dok paneli mogu biti od različitih materijala (alubond, aluminijum, klirit), posedujući čeličnu ili metalnu osnovu, što sve zajedno dovodi do njegove stabilnosti.

 

INDOOR/OUTDOOR TOTEMI – SVETLEĆI/NESVETLEĆI TOTEMI

Imajući u  obzir na različite mogućnosti primene, postoje:

  • indoor i outdoor totemi,
  • svetleći i nesvetleći totemi.

Dostupnost totema sa digitalnim multimedijalnim displejima čini da ne moraju u celosti biti sa štampanim materijalom, već se u njih mogu ugraditi i različiti oblici displeja. Otvoreni smo i za druge opcije koje ste spremni da predložite.

Dizajn se uklapa u ono što nastojite da predstavite, ali treba da bude i u skladu sa okruženjem, odnosno sredinom u koju se postavlja.

Takođe, niste uslovljeni datim dimenzijama, i samim time štampu totema radimo u onim formatima koji su vam potrebni.

Stalnim usavršavanjem i stručnim osposobljavanjem, stekli smo tim montažera koji radi u skladu sa kvalitetom zahtevanog načina realizovanja ideja.

Stoga, montaža – apliciranje PVC folije na toteme – obavlja se nakon završene štampe, u vremenskom roku koji je za vas najprihvatljiviji.

Cena reklamnih totema uslovljena je vašim upitom, u skladu sa kojima vam naš tim odgovara u potrebnom roku, i koji možete kontaktirati za sve potrebne informacije.