Brendiranje totema

DOGA štamparija - Digitalna štampa velikih formata - reklamne konstrukcije - pos materijal - Brendiranje totema - prelepljivanje totema pvc folijom - totemi koji se provetljavaju - pošta

 

BRENDIRANJE TOTEMA – PRELEPLJIVANJE PVC FOLIJOM

Totemi predstavljaju reklamne konstrukcije koje su najčešće izdvojene i stoje samostalno. Spadajući u grupu reklama velikih dimenzija, a koje služe za prikazivanje određenih poruka pored prodajnih objekata. Odnosno najčešće su pozicionirani tako da privuku pažnju na dato prodajno mesto.

Shodno tome, najčešće se postavljaju ispred marketa, banaka, apoteka, benzinskih stanica, u oblastima industijskih zona, i slično. Sa ciljem prikazivanja različitih reklamnih poruka, kao što su informacije u vezi sa cenama, akcijama, datumima.

Zbog svoje veličine, objekat pored kog se nalaze uočljiv je i sa velike udaljenosti. Totemi mogu biti jednostrani i dvostrani, prosvetljeni i neprosvetljeni.

Kada je u pitanju reklamno oglašavanje, danas se sve više povećava spektar različitih načina da se istakne određeni brend, proizvodi i usluge.

Zastupljenost reklamnih totema sve je veća u domenu štampe velikog formata. Zahvaljujući svom vizuelnom izgledu, dimenzijama, efektnoj reklami, predstavljajući mesto koje povezuje brend sa ciljnom grupom.

Njihova štampa radi se na PVC foliji. Dok paneli mogu biti od različitih materijala (alubond, aluminijum, klirit), posedujući čeličnu ili metalnu osnovu, što sve zajedno dovodi do njegove stabilnosti.

Brendiranje totema je efikasan način da se istakne brendiranje, promoviše poruka i privuče pažnja na određenoj lokaciji. Totemi su visoke, samostojeće konstrukcije koje obično imaju vertikalne površine koje se mogu iskoristiti za štampanje brendiranih grafika, logotipa, poruka ili slika.

Evo nekoliko ključnih razloga zašto je brendiranje totema važno:

  1. Vidljivost: Totemi su često postavljeni na prometnim lokacijama, parkinzima, ulazima u objekte ili na drugim mjestima gde prolazi veliki broj ljudi. Brendirani totem će privući pažnju i osigurati da vaša poruka bude vidljiva.

  2. Profesionalnost: Brendirani totem može pružiti profesionalan izgled i ojačati percepciju vaše kompanije ili brenda. Kvalitetna štampa i atraktivni dizajn pomažu u stvaranju pozitivnog prvog utiska kod prolaznika.

  3. Brendiranje: Totemi se mogu koristiti za jačanje prepoznatljivosti brenda i promociju ključnih poruka. Štampanje logotipa, slogana, grafika ili drugih brendiranih elemenata na totemu pomaže u uspostavljanju veze sa ciljnom grupom i podizanju svesti o vašem brendu.

  4. Navigacija i informisanje: Totemi mogu biti korisni za uputstva, navigaciju ili pružanje informacija o lokaciji, objektu ili uslugama. Kombinacija brendiranih elemenata i informativnih panela na totemu olakšava prolaznicima da pronađu ono što traže.

  5. Fleksibilnost: Totemi mogu biti dizajnirani i prilagođeni prema vašim specifičnim potrebama. Mogu se izrađivati od različitih materijala kao što su metal, aluminijum, PVC, drvo i drugi. Takođe, mogu se prilagoditi veličini, obliku i stilu koji odgovaraju vašem brendu i ciljevima.

Brendirani totemi mogu biti snažan marketinški alat za privlačenje pažnje i poboljšanje prepoznatljivosti brenda. U saradnji sa DOGA štamparijom, možete dobiti kvalitetnu štampu, dizajn i montažu brendiranih totema koji će istaknuti vašu poruku i ostaviti pozitivan utisak na prolaznike.

 

INDOOR/OUTDOOR TOTEMI – SVETLEĆI/NESVETLEĆI TOTEMI

Imajući u  obzir na različite mogućnosti primene, postoje:

  • indoor i outdoor totemi,
  • svetleći i nesvetleći totemi.

Dostupnost totema sa digitalnim multimedijalnim displejima čini da ne moraju u celosti biti sa štampanim materijalom, već se u njih mogu ugraditi i različiti oblici displeja. Otvoreni smo i za druge opcije koje ste spremni da predložite.

Dizajn se uklapa u ono što nastojite da predstavite, ali treba da bude i u skladu sa okruženjem, odnosno sredinom u koju se postavlja.

Takođe, niste uslovljeni datim dimenzijama, i samim time štampu totema radimo u onim formatima koji su vam potrebni.

Stalnim usavršavanjem i stručnim osposobljavanjem, stekli smo tim montažera koji radi u skladu sa kvalitetom zahtevanog načina realizovanja ideja.

Stoga, montaža – apliciranje PVC folije na toteme – obavlja se nakon završene štampe, u vremenskom roku koji je za vas najprihvatljiviji.

Cena reklamnih totema uslovljena je vašim upitom, u skladu sa kojima vam naš tim odgovara u potrebnom roku, i koji možete kontaktirati za sve potrebne informacije.