Štampa na papiru

DOGA štamparija - Spolješnje brendiranje - bilbordi - štampa na bilboru - štampa na papiru - lepljenje papira na bilbord - montaža bilborda - SIV

DIGITALNA ŠTAMPA NA PAPIRU

Digitalna štampa na papiru proširila je mogućnosti i primenu papira. Uz brojne savremene načine da se efikasno sprovede reklamna kampanja, papir je, kao vrsta materijala, ostao nezamenjiv. 

Izbor podloge za štampu zavisi od namene same reklame, pa je u skladu sa time dostupna digitalna štampa na:

U okviru digitalne štampe na papiru, neophodno je grafičko rešenje koje će ispratiti zahteve. Možete nam ga dostaviti u obliku gotove forme na pripremu za štampu ili do njega doći zajedno sa našim dizajnerima.

Primena reklame štampane na papiru je velika. imaju  Na primer, za bilborde, svetleće reklame i znakove, različite vidove postera i plakata.

Različite gramaže i dimenzije, prilagodljivost štampi, CNC sečenje, uz tehničke karakteristike, čine prednost prilikom njihovog odabira.

Vidljive i sa velike udaljenosti, privlače pažnju visokim sjajem i kvalitetom. Odlikuje ih fleksibilnost, odličan kvalitet štampe, brzo sušenje, kao i lako postavljanje.

Naš tim saradnika učiniće da grafika zadovolji sve potrebne standarde, podjednako posvećujući pažnju svakom delu posla.

Papir za štampu predstavlja rol materijal koji se svakodnevno primenjuje, namenjen za spoljašnju i unutrašnju upotrebu.

Kroz naše poslovanje, a prilikom njegovog izbora, uvek biramo kvalitet, jer digitalna štampa velikog formata mora da zadovolji sve potrebne standarde.

Koristimo sledeće vrste papira:

  • blueback papir – bilbord papir,
  • backlit papir,
  • citylitght papir – za prosvetljivanje.

Blueback papir- Otporan je na spoljne faktore i kao takav izuzetno je pogodan za vizuelnu komunikaciju. Sa druge strane, prilagodljivost štampi, brzo sušenje i lako apliciranje pružaju raznovrsne mogućnosti.

Upotreba citylight papira sve je zastupljenija jer spada u grupu materijala koji nije štetan za okolinu, pored izuzetne efektivnosti koju ostvaruje. Zajedno sa backlite papirom ima odličnu prednost u pogledu refleksije sa pozadinskim osvetljenjem.

Karakteristike papira za reklamno oglašavanje su UV otpornost, prilagodljivost štampi, odličan kvalitet štampe, visok sjaj, fleksibilnost, jednostavna montaža. Dok je isto tako, prednost i odličan odnos kada je u pitanju cena štampe na papiru i kvalitet grafike.

Pored toga što je digitalna komunikacija sve zastupljenija, pronalazi svoje mesto u gotovo svim oblastima. Danas je gotovo nezamislivo poslovanje bez oglašavanja putem velikih formata.

Reklame od papira gledamo da budu zapažene, tako što vam pomognemo u svakom koraku pri njihovom nastanku, bilo da imate ideju kada je u pitanju dizajn ili ne, u cilju da budu što kvalitetnije i da privuku pažnju na mestima gde su postavljene.