Podmetači

 

PODMETAČI ZA ČAŠE

Reklamni podmetači za čaše namenjeni su svakodnevnoj upotrebi u kafićima, restoranima, hotelima, kompanijama, različitim organizacijama, privatnim prostorima, kao i na mnogim drugim mestima.

Mogu sadržati različite logotipe, fotografije, motive, tekstove, poruke.

Njihova prednost jeste u tome što se mogu upotrebljavati i više puta, što zavisi od njihove namene, čime se izborom materijala prilagođava njihova dugotrajnost i izdržljivost.

Jednokratni podmetači najčešće se upotrebljavaju za kafu, i rade se na papiru različite debljine.

Oblik, dimenzija i dizajn podmetača rade se po potrebi. Mogu biti papirni, kaširani na lepenku, i uz to plastificirani.

Oko izbora materijala možete da konsultujete naše saradnike, koji će vam pružiti sve potrebne informacije u vezi sa odabirom i mogućnostima štampe.

Štampani podmetači za čaše idealan su način za prezentaciju firme, kao znak da mislite na detalje ili kao poklon saradnicima ili klijentima. Osim toga, idealno su rešenje i kao poklon u privatne svrhe.

Personalizovani podmetači za čaše predstavljaju unikatni znak pažnje, koji se mogu razlikovati od standardnih, jednostavnih formi.

Način održavanja takođe zavisi od materijala koji je upotrebljen i samim time, kao zaštita za sto, mogu da upijaju vodu bez promene. Uz to, digitalna štampa na ovakvom vidu promotivnog materijala podrazumeva otisak u punom koloru.

Količina naručenih podmetača nije uslovljena, mogu biti različiti, sa obostranom ili jednostranom štampom, dok se mogu koristiti kao detalj za stan ili kao vid reklame prilagođen čitavom poslovnom izgledu.