Podmetači

Podmetači za čaše DOGA štamparija

 

PODMETAČI ZA ČAŠE

Podmetači za čaše namenjeni su svakodnevnoj upotrebi u kafićima, restoranima, hotelima, kompanijama, različitim organizacijama, privatnim prostorima, kao i na mnogim drugim mestima.

Mogu sadržati različite logotipe, fotografije, motive, tekstove, poruke.

Njihova prednost jeste u tome što se mogu upotrebljavati i više puta, što zavisi od njihove namene. Na taj način se izborom materijala prilagođava njihova dugotrajnost i izdržljivost.

Oblik, dimenzija i dizajn podmetača rade se po zahtevu. Mogu biti papirni, kaširani na lepenku, i uz to plastificirani.

Oko izbora materijala možete da konsultujete naše saradnike. Oni će vam pružiti sve potrebne informacije u vezi sa odabirom i mogućnostima štampe.

Štampani podmetači za čaše idealan su način za prezentaciju firme, kao znak da mislite na detalje ili kao poklon saradnicima ili klijentima. Osim toga, idealno su rešenje i kao poklon u privatne svrhe.

Personalizovani podmetači za čaše predstavljaju unikatni znak pažnje, koji se mogu razlikovati od standardnih, jednostavnih formi.

Način održavanja takođe zavisi od materijala koji je upotrebljen. Samim time, služe i kao zaštita za sto, mogu da upijaju vodu bez promene. Uz to, digitalna štampa na ovakvom vidu promotivnog materijala podrazumeva otisak u punom koloru.

Količina naručenih podmetača nije uslovljena, mogu biti različiti, sa obostranom ili jednostranom štampom. Dok se mogu koristiti kao detalj za stan ili kao vid reklame prilagođen čitavom poslovnom izgledu.