Peskirna folija

cenovnik

DOGA štamparija - Digitalna štampa velikih formata - unutrašnje brendiranje - Brendiranje staklenih površina - lepljenje folije na staklo - folija za staklo - nalepnice za staklo - zatamnjivanje stakala - štampa na peskirnoj foliji - sečenje folije na oblik - dekoracija poslovnog prostora - ukrašavanje izloga lokala

DIGITALNA ŠTAMPA NA PESKIRNOJ FOLIJI

Digitalna štampa na peskirnoj foliji je vrsta folije koja daje vizuelni utisak peščane površine i postaje sve zastupljenija kada je u pitanju brendiranje poslovnog prostora. Poput kancelarija, različitih vidova sala, salona, ordinacija, ali i kada su u pitanju privatni prostori i stanovi.

Kada postoji potreba za umerenom zaštitom, uz propuštanje svetlosti, peskirna folija predstavlja najčešći izbor. 

Brendiranjem peskirnom folijom dobija se izgled peskirnog stakla, što odaje izuzetan vizuelni utisak. Pogotovo ukoliko se upotpuni odgovarajućim dizajnom, koji možete sami osmisliti, ili uz pomoć našeg dizajnerskog tima.

Standardno korišćena boja je siva, dok sama štampa omogućava i dobijanje drugih tonova.

Peskirna folija sa štampom radi se u boji i dezenu koji su potrebni. Oblikovanje može biti na najrazličitije načine. Postoji mogućnost katovanja, CNC sečenja u željenoj formi. Pored toga, omogućava prekrivanje samo pojedinih delova, ili kombinaciju iskatovanih detalja i folije koja prekriva celu površinu.

Štampa može biti u obliku slova, logotipa, različitih motiva i dezena, pa se na taj način dobija i njena dekorativna funkcija.

Postavljanjem odštampane folije na željenu površinu smanjuje se uticaj UV zračenja na unutrašnjost prostorija. Takođe, nije sklona lakom fizičkom oštećenju, poput grebanja ili jednostavnog habanja.

Grafika se održava standardnim sredstvima za staklo. Dok prilikom uklanjanja postojeće, ne ostaju tragovi i ne dolazi do oštećenja podloge i kada je u pitanju digitalna štampa velikog formata

S obzirom na to da odabir postavljene folije odaje utisak o profesionalnom ili privatnom stilu prilikom ulaska u vaš radni ili stambeni prostor, jedino adekvatno lepljenje na odgovarajuću površinu doprineće vizuelnom izgledu. Naš tim montažera grafiku aplicira na sva potrebna mesta, čime se postiže dugoročna garancija kvaliteta.

 

PESKIRNA FOLIJA

Peskirna folija je najčešće upotrebljivana PVC folija koja se koristi za brendiranje staklenih površina, dajući im izgled peskirnog stakla. Dekoracija enterijera spada u polje u kojem je izuzetno primenjiva zbog svojih neograničenih mogućnosti.

Pored staklenih površina, koristi se i za najrazličitije oblike dizajniranja, akrilne transparentne površine, obeležavanje prostorija.

Upotrebljava se na staklenim površinama zgrada, automobila, izloga, kancelarija, konferencijskih sala, banaka, restorana, aerodroma, vrata, ogledala, i slično.

Osim što je dekorativna, prednost jeste i u tome što je odlikuje laka montaža, odnosno može se jednostavno menjati, tako što se postojeća skida ne ostavljajući tragove lepka ili oštećenja, a nova ponovo aplicira na celu površinu stakla, ili na samo određene delove.

Upotreba peskirne folije preporučuje se kada je potrebno dugoročno rešenje. Blago je matirana, prošarana, tako da nema neželjene refleksije.

Održavanje je veoma lako, korišćenjem hemijskih sredstava za staklo. U našem dosadašnjem iskustvu, peskiranje se pokazalo kao pravo rešenje za vizuelni efekat visokog kvaliteta, pri tome omogućavajući zaštitu od pogleda a ne ugrožavajući prenos svetlosti.